20/10/2014, Saat: 17:24
Futur günlük kullanım için uygun değil gibi yorumlar vardı, bu nedenle futur'a biraz zaman verip kenara ayırmıştım, yaklaşık 10 gündür sadece futur kullanıyorum, 1 perde 2-2.5 ayarda 2. perde 1-1,5 ayarda gayet keyifli bir tıraş çıkarıyor. 1 kez boyun altında bir miktar tahriş yaşadım daha sonra tahrişsiz, kesiksiz ve noktasal kanamasız, yanma olmadan tıraş olabiliyorum. Reklamını yapmak gibi olmasın ama fazla arayış meraklısı olmayan adama futur bir ömür yeter gibi jilet olarak da öyle ahım şahım bir jilet kullanmadım Astra Yeşil kullan at. Burun altına çok yaklaşmıyor doğru ama 2. perdede çapraz alırken burun altı işini bitiriyor zaten, dudak üstünde en üst kısımları bu şekilde alıyorum.
Ayrıca tıraş esnasında ayar değiştirme bu konunun başındaki videoda gösterilen şekilde yapılırsa hiç riski yok, bilmeyen futur sahipleri olabilir, ilk mesajdaki gibi ayar değiştirin derim naçizane, hatta başparmak ile üstten hafif bastırıldığında yay boşa çıkıyor ve çok kolay ayar değişiyor.
Selamlar
Ayrıca tıraş esnasında ayar değiştirme bu konunun başındaki videoda gösterilen şekilde yapılırsa hiç riski yok, bilmeyen futur sahipleri olabilir, ilk mesajdaki gibi ayar değiştirin derim naçizane, hatta başparmak ile üstten hafif bastırıldığında yay boşa çıkıyor ve çok kolay ayar değişiyor.
Selamlar