08/11/2014, Saat: 02:01
2 günlük sakal,
*progress 1,5 ayar
*tipsoft finest fırça (tşk.Onur komşum,fırça kendine gelmeye başladı)
*tabac stick sabun
*treet jilet 2 (denemek içindi ancak çok kör)
*osma şap
*tabac a/s
progress ; her defa yazdığım gibi 1,5 ayar çok keyfli.
tipsoft finest fırça ; sabun rodajı ile bayağı performans göstermeye başladı.
tabac ; yorum yapmaya gerek var mı ?
treet ; denemek için almıştım ama mavi astra ve gilette sarının yerini kesinlikle alamaz
Bu seferki traşımı daha az perde ve sürtünmeyle denemek istedim.
Yüzü soğuk suda zeytinyağlı sabunla yıkadım,iki perde arko sabun ile iyice fırçaladım (sabun aralarında şap sürdüm ve duruladım) 3.cü köpürtmeyi tabac ile sonlandırdım.1.perde hiç bastırmadan (1,5 ayarda) sakal çıkış yönünde bitirdim,ve asıl konu 2.perdeyi köpürtme yapmadan şap sürdüm ve progress 2,5 ayarda yavaş ve bastırmadan kalan sakalları elimle yoklayarak rötuşladım (lord üstad sağolsun).Çok yakın,konforlu,tahrişsiz süper bir traş oldu.
Tahriş yaşayan arkadaşların denemelerini tavsiye ederim
syg
*progress 1,5 ayar
*tipsoft finest fırça (tşk.Onur komşum,fırça kendine gelmeye başladı)
*tabac stick sabun
*treet jilet 2 (denemek içindi ancak çok kör)
*osma şap
*tabac a/s
progress ; her defa yazdığım gibi 1,5 ayar çok keyfli.
tipsoft finest fırça ; sabun rodajı ile bayağı performans göstermeye başladı.
tabac ; yorum yapmaya gerek var mı ?
treet ; denemek için almıştım ama mavi astra ve gilette sarının yerini kesinlikle alamaz
Bu seferki traşımı daha az perde ve sürtünmeyle denemek istedim.
Yüzü soğuk suda zeytinyağlı sabunla yıkadım,iki perde arko sabun ile iyice fırçaladım (sabun aralarında şap sürdüm ve duruladım) 3.cü köpürtmeyi tabac ile sonlandırdım.1.perde hiç bastırmadan (1,5 ayarda) sakal çıkış yönünde bitirdim,ve asıl konu 2.perdeyi köpürtme yapmadan şap sürdüm ve progress 2,5 ayarda yavaş ve bastırmadan kalan sakalları elimle yoklayarak rötuşladım (lord üstad sağolsun).Çok yakın,konforlu,tahrişsiz süper bir traş oldu.
Tahriş yaşayan arkadaşların denemelerini tavsiye ederim
syg
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.