29/11/2014, Saat: 15:12
(29/11/2014, Saat: 15:05)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence Rimei karakter olarak r89 a daha yakın. Progress gibi ağır aletler hakkında doğru fikir vereceği konusunda şüpheliyim. İşin özü hangi aleti merak ediyorsanız o aleti denemeden doğru fikre sahip olmak pek mümkün değil. Ben de ayarlı aletlerin yüksek ayarda r41 e denk olup olmadığını çok merak ediyordum. Sonuçta hem progress hemde r41 alarak merakımı giderdim
Şimdiki naçizane fikrim 2 aletin tıraş karakterinin farklı olduğu yönünde. Benim çıkarımım ayarlı aletler yüksek ayarda kullanınca konforu çok düşüyor, düşük ayarda kullanmaya daha elverişli gibi. Örneğin progresin ayarını artırınca konforu düşüyor, tahriş ediciliği artıyor ama bir r41 kadar da etkili olmuyor. Ama progressin 1,5-2-3 ayarlarında tçok keyifli tıraş verdiği konusunda çoğu kişi hemfikir. Yani progres alıp 4-5 ayar kullanmaktansa futur alıp daha düşük ayar kullanmak yada progress 5+ ayar zorlamaktansa direk r41 kullanmak daha mantıklı olabilir. Denemeden karar vermek zor
( sanırım yeterince kafa karıştırdım. Artık rus ruleti oynar gibi alet seçebilirsiniz )
hakikaten öyle oldu anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek