(30/11/2014, Saat: 02:43)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlginiz için teşekkürler sayın ooppss. Göz zevkinden ziyade elde tutuş konforu açısından barleyi sormuştum.düz ej de89 elden kaymıyor diyorsanız onu da tercih edebilirim. Domuz kılı hariç fırça tavsiyeniz ekonomik olması da göz önünde bulundurularak nedir? Bir de köpürtme kabı porselen mi çelik mi olmalı? Çapı ne kadar olmalı?Bende de89 ile aynı kafaya farklı sapa sahip mühle r89 var.
Ben elimdeki aletler arasnda kayma yönünden büyük fark görmedim o nedenle zevkinize göre seçin dedim.
Porsuk kılı fırça olarak fiyat/performans olarak tipsoft tan iyisi yok. Çünkü forumdan arkadaşların üretimi ve forum üyelerine oldukça uygun fiyattan veriyorlar. Daha öncesinde uygun fiyatlı olarak ebay den Frank shaving temin ediliyordu. Köpürtme kabı olarak bence en kullanışlısı plastik basit kaplar . Büyüklük olarak da bence çorba kasesi büyüklüğü yeterli. Estetik bir şey istiyorsanız porselenler bence daha güzel.
sıcak köpük keyfi yapmak istiyorsanız scuttle edinebilirsiniz(tipsoft fırça ile birlikte aynı arkadaşlardan scuttle da sorabilirsiniz). Bunlar kişisel zevkinize kalmış detaylar.