04/12/2014, Saat: 19:20
(Son Düzenleme: 04/12/2014, Saat: 19:35, Düzenleyen: mustaphaturk.)
(04/12/2014, Saat: 02:18)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tipsoft finest fırçamı bugün teslim aldım kargodan ancak tamamen benim sakarlığım yüzünden hiç kullanamadan düşürdüm ve fotoğrafta görüldüğü gibi kırıldı Gerç Onur Beyi de konu hakkında bilgilendirdim ama sizlerin görüşleriniz ne olur? Yapıştırıp kullanayım mı yoksa yeni sap mı takılsın, sanırım onun da bir maliyeti olur, yapıştırırsam hangi marka yapıştırıcı kullanayım ?
Hocam selamlar,
öncelikle geçmiş olsun. Elimden onca fırça düştü çatlayan da oldu ama bir kerede böyle dağılan fırça görmedim üzeri yapıştırma mı acaba çünkü torna olsa arada boşluk olmaz çatlasa dahi dağılmaz diye düşünüyorum. Fırçanın satıcısı bu konuda ne diyor?
sap düzelmez gibi duruyor en iyisi para boşa gitmesin diye sağlam bir sap alıp knotu ona takmanızı tavsiye ederim, boşuna yapıştırma vs. ile uğraşmayın ondan size artık hayır gelmez. piyasadaki 5-10 tl lik fırçaların sapları bile işinizi görecektir, en azından bir düşmede böyle dağılmayacağını düşünüyorum.
Yeniden geçmiş olsun, yeni fırçanızı şimdiden iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Saygılar...