04/05/2012, Saat: 00:01
(03/05/2012, Saat: 21:39)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03/05/2012, Saat: 19:31)Ustura Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 50 cm uzunlugunda ki pamuktan yapilmis sicimi ortalama olarak bicagin üzerine asin,sonra 1,5,-2 parmak kalinliginda tazzikli olmayan suyun altina 25-30 cm uzaklikta bicagi suyun altina sokun,ip kesiliyorsa bicak yeteri kadar keskin demektir:Akan su bulamazsaniz pamuklu ipi herhangi bir su birikintisinde bicagin üzerindeyken asagidan yukari cekin,ip kesiliyorsa Bicaginiz coban salatasi yapmaya hazir durumdadir
Kılıç ipekte, şaman ateşte sınanır derler. Demek doğruymuş.
Evet öyle derler,bu keskin kilic konusunda da Japonlar epey yol almis durumda.
Bir liralık Ali Bıyıklı sen nelere kadirsin !