(02/04/2013, Saat: 13:44)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun error Üstadım,
''fito yara iyileştirici krem''den bahsedin biraz,işe yarıyor mu ?
Selamlar
(02/04/2013, Saat: 13:17)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dorco solingen 5/8
illinois strop
tabac soap
lıjun manchurian 28/53 (honemaister üstat sağolsun)
iha şap
tütün kolonyası
nivea fresh balsam
il
birde façam oldu bu traşta bayadır vukuatım yoktu
fito yara iyileştirici krem sürdüm iz kalmasın diye
fito krem bana bir yanık izi için tavsiye edilmişti hücre yenileme özelliği var
Fito Krem ne için kullanılır?
cilt yüzeyinin yenilenmesini gerektiren deri rahatsızlıkları;
soğuk nedeniyle oluşan çatlaklar;
her derecedeki yanık;
kapanmayan yaralar;
uzun süre yatakta kalan hastaların yatakla temasta olan vücut bölgelerinde oluşan yaralar, çatlaklar;
cilt dokusundaki yenilenmenin değişik nedenlere bağlı olarak yavaşladığı ya da değiştiği durumlar (yaşlılık, çeşitli kozmetiklerin oluşturduğu yaralar, karın çatlakları, meme başı çatlakları gibi);
mesleki nedenlerin yol açtığı cilt rahatsızlıkları;
egzama ve sedef hastalığı benzeri belirtiler (derinin üst yüzeyinin pul pul dökülmesi öncesinde görülen ve pul pul dökülme ile ilişkili olarak ortaya çıkan şiddetli ve çoğu zaman yaygın haldeki kızarıklık; alerjik kaşıntılar gibi);
ciltte şekil bozukluğu yaratan değişimler ve yaralar (sünnet, epizyotomi* gibi);
X ışınları ya da radyoaktif maddelerle oluşan cilt yaraları (radyodermatit);
kronik toplardamar yetmezliği sonucu oluşan yaralar (varikoz ülserleri).
( *epizyotomi: Doğum anında veya vajinal cerrahide kolaylık sağlamak üzere vulvanın yırtılmasını önlemek üzere gerçekleştirilen cerrahi kesi.)
Fito Krem Kullanımı;
Fito Krem’i her uygulamanızdan önce ve sonra ellerinizi yıkayınız.
Tedavi uygulanacak bölgenin bütünüyle kaplanmasına yetecek kadar ilacı ilgili bölgeye bir spatül yardımı ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız.
Eğer ilacı uyguladıktan sonra tedavi gören bölgeyi gazlı bez ile kapatırsanız bu gazlı bezi de Fito Krem ile sıvayınız. Bu sayede uygulamanın yumuşaklığı korunmuş olacaktır.
Yeni bir doz ilaç uygulayacağınız zaman, spesifik durumlar dışında yaralı bölgeyi temiz ve mikropsuz steril su ile yıkayınız.
Meme başı çatlaklarında emzirmeden önce meme başını su ile temizleyiniz.