Yorumları: 1,143
Konuları: 16
@Bruce Teşekkür ederim. Zaten 37C ile anlaşamayan bir bu mavi gillette oldu. Timor'la anlaşacağına eminim. Souplex'i bir yerde gördüm ama hatırlayamadım şimdi.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 983
Konuları: 10
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(27/02/2016, Saat: 08:49)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Estağfurullah hocam
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Semouge 620
Cella
Progress
Permasharp
Zaza Şap
Aqua Velva Classic Blue
Permasharp ile geçen çok güzel iki traşın aksine hiç güzel bir traş değildi .
Semouge her defa olduğu gibi köpüğü hemen yuttu.
Bir kesik ve ufak ufak kanamalar oldu , bunu bir iki saat önce başlayan dudağın biraz solundaki kabaran ve kaşınan alerji tarzı bir kabartıya veriyorum .
Bunların dışında bir kutu permasharp bitti , aslında son jileti belki ikinci kez kullanırım diyordum ama traştan sonra vazgeçtim . Hep söylenilen gibi aynı kutu içinde farklı performans veren çok güzel veya kör jiletler olabiliyor.
Akşam hametan veya thicolline uygularım . Pazertesi de güzel bir traş olurum diye umuyorum .
Haftaya da semouge yerine fs 24 mm , perma yerine de rapira rus ile devam ederim .
Hayırlı traşlar,
İyi günler.
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Cumartesi günü harika bir tıraş, ardından mis gibi havada kısa bir yürüyüş ve sonunda harika bir kahve ile güne tamamen hazırım. Herkese iyi haftasonları.
- Faena Vanilla&Coffee
- Semogue 830 fırça
- Merkur 37C slant
- Labelle Tobac&Vanille AS
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 814
Konuları: 1
Basit ve Hızlı traşın bugünkü Aktörleri.... Bolzano jilet 3. kullanımda bile keskinliğinden taviz vermedi,bunda EJ ninde payı var sanıyorum...herkese sıhhatler olsun
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Tıraş aleti: Nacet
Jilet: Nacet
Fırça: Vie-long beyaz at kılı
Sabun: Arko
AS: Barbon
Nacet tıraş aleti ile jileti hep merak etmişimdir, güzel yakın bir tıraştı.
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
Arkolik
Yorumları: 91
Konuları: 2
27/02/2016, Saat: 18:28
(Son Düzenleme: 27/02/2016, Saat: 18:36, Düzenleyen: kasim1.)
Wilkinson sword clasic tiras aleti
wilkinson sword firca
arko sabun
derby jilet (2)
Isana man after shave
3 perdeden olusan tirasim kanamasiz ve tahrissiz gecti, yakin olmasada temiz bi tiras oldu.
bol kopuklu tiraslar.
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
(27/02/2016, Saat: 18:41)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun @recklesstr, nacetin trasi nasil acaba?
Teşekkür ederim üstadım. Jileti de tıraş aletini de ilk kez denedim tıraş olarak yakındı fakat boyun bölgesindeki kıl kökleri çok hafif hissedilir şekilde kaldı. Jiletin eski tarihli olması ya da tıraş aletinin dizaynı da etkili olabilir. Birkaç tıraş daha olunca tablo netleşir.
Arkolik