Yorumları: 423
Konuları: 2
(13/05/2020, Saat: 22:02)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi biraz acele ettim galiba cocuk daha 2 bile olmadı şuan 12kg 30kg'a kadar taşıyabiliyormuş araba.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keyifle büyüsün binsin
sürecek yaşa gelene kadar kontrollü besle kilo aldırma komşum
Yorumları: 438
Konuları: 3
(13/05/2020, Saat: 22:14)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifle büyüsün binsin
sürecek yaşa gelene kadar kontrollü besle kilo aldırma komşum
Abi çakı gibi düz duvara tırmanıyor kilo almaz
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Hayırlı olsun komşum, bende araştırıyorum oğlum için. 12v ve biraz yerden yüksek olan bir model aklımda bakalım.
Güzel günlerde kullanın
Yorumları: 438
Konuları: 3
(14/05/2020, Saat: 00:47)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun komşum, bende araştırıyorum oğlum için. 12v ve biraz yerden yüksek olan bir model aklımda bakalım.
Güzel günlerde kullanın
Hocam çok araştırdım bende esasen parasını hakeden kalitede bir ürün yok maalesef ülkemizde. En son bi fırsat oldu Injusa marka bunu buldum piyasa fiyatının oldukça altına aldım. Lisanslı, 12v cep telefonundan kumanda edilebiliyor.
Yorumları: 51
İşim ile ilgili 40lık iç mekan xiaomi lazer metre. Prof aletleri çok kullandım kibarlığı ve pilsiz olduğu için bunu aldım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(13/05/2020, Saat: 22:02)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi biraz acele ettim galiba cocuk daha 2 bile olmadı şuan 12kg 30kg'a kadar taşıyabiliyormuş araba.
O heves erkek babalarında hep var. Ben de 3 yaşında aldım. Araba hareket edince korkup ağlıyordu sonra alıştı şimdi usta şoför
Yorumları: 242
14/05/2020, Saat: 05:26
(Son Düzenleme: 14/05/2020, Saat: 10:05, Düzenleyen: onurcakmak.)
(14/05/2020, Saat: 02:03)the godfather Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşim ile ilgili 40lık iç mekan xiaomi lazer metre. Prof aletleri çok kullandım kibarlığı ve pilsiz olduğu için bunu aldım
Bir bilgi işlemci olarak bu tarz hayatı kolaylaştıran ürünler hep ilgimi çekmiştir. Güle güle kullanın. Şarjlı olması çok daha kullanışlı. Ölçüm hassasiyeti/doğruluğu olarak ürün hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
(14/05/2020, Saat: 05:26)Dr.TomFord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir bilgi işlemci olarak bu tarz hayatı kolaylaştıran ürünler hep ilgimi çekmiştir. Güle güle kullanın. Şarjlı olması çok daha kullanışlı. Ölçüm hassasiyeti/doğruluğu olarak ürün hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bugun kullandım ekran biraz ufak ama 36 yaş için yakın görme problemim yok henüz. Ortağımda bosch var yarın ölçümlerine bakıp doğruluğunu kontrol ederim. Bir tanıdığım elimde gördü çok begendi
Yorumları: 1,050
(14/05/2020, Saat: 01:06)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam çok araştırdım bende esasen parasını hakeden kalitede bir ürün yok maalesef ülkemizde. En son bi fırsat oldu Injusa marka bunu buldum piyasa fiyatının oldukça altına aldım. Lisanslı, 12v cep telefonundan kumanda edilebiliyor.
Güzel günlerde kullansın oğlunuz, kazasız sürüşler komşum.
Nereden temin ettiniz acaba? Cep telefonundan kontrol iyiymiş.
Yorumları: 921
Konuları: 2
Ben de 2 aydır işe gidip geldiğim emektarıma bir yardımcı olması adına ikinci bisikletimi aldım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet