Yorumları: 776
Konuları: 8
2 günlük sakal
rimei
shark super stainless
cella
lijun 24mm finest
nivea balsam
ilk defa rimei yi kullandım çok hafif olmasından baska hiçbir eksisi yok bana göre.
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Yorumları: 776
Konuları: 8
(19/06/2013, Saat: 23:54)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 23:44)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 23:41)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 21:31)zamak1917 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arko sabun, lider fırça, rimei alet ve perma jilet.
bence hepsi f/p ürünü, iki perde sinekkaydı on numara tıraş.
terapi gibi, yoğun bir günün ardından ne sinir kaldı ne stres.
klasik ekonomik türk tırası
Bir o kadar keyifli ama inançsal olarak domuzu alamıyorum biri helal dese zıplıcam 20 tane fırça alcam. perma ile rimei güzel ikili kase de çok hoşuma gitti, orjinal perma da bulamadım hiç
Evet kase güzel, porselen sanırım çok kibar.
Yorumları: 295
Konuları: 15
(19/06/2013, Saat: 23:44)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 23:41)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 21:31)zamak1917 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arko sabun, lider fırça, rimei alet ve perma jilet.
Bir o kadar keyifli ama inançsal olarak domuzu alamıyorum biri helal dese zıplıcam 20 tane fırça alcam. perma ile rimei güzel ikili
Hocam selamlar, açıkçası inançsal kısmına ben pek takılmıyorum alıp kullanıyorum. Fakat siz böyle söyleyince sizin için ufak bir araştırma yaptım, çoğu kaynakta sadece etinin haram kılındığı, deri ve kılı kullanmanın caiz olduğu yazılıyor.
“De ki: «Bana vahyolunanda, leş, akıtılmış kan, domuz eti -ki pistir- ve Allah yolundan çıkarak Allah’tan başkası adına kesilen hayvandan başkasını yemenin haram olduğuna dair bir emir bulamıyorum; fakat darda kalan, başkasının payına el uzatmamak ve zaruret miktarını aşmamak üzere bunlardan da yiyebilir.» Doğrusu Rabbin bağışlar ve merhamet eder.” (En’am, 6/145)
Burada sadece etinin pis olduğuna değinilmiş, kıl ve deriye haram demek ayete ekleme yapmak oluyor. Siz yinede içinizin rahat etmesi açısından daha farklı kaynaklara da danışın derim.
"Domuz kılı fırça caiz mi" diye bir arama yaparsanız birçok konu çıkacaktır.
tamerkamisli.blogspot.com
(20/06/2013, Saat: 00:24)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 23:44)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 23:41)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (19/06/2013, Saat: 21:31)zamak1917 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arko sabun, lider fırça, rimei alet ve perma jilet.
Bir o kadar keyifli ama inançsal olarak domuzu alamıyorum biri helal dese zıplıcam 20 tane fırça alcam. perma ile rimei güzel ikili
Hocam selamlar, açıkçası inançsal kısmına ben pek takılmıyorum alıp kullanıyorum. Fakat siz böyle söyleyince sizin için ufak bir araştırma yaptım, çoğu kaynakta sadece etinin haram kılındığı, deri ve kılı kullanmanın caiz olduğu yazılıyor.
“De ki: «Bana vahyolunanda, leş, akıtılmış kan, domuz eti -ki pistir- ve Allah yolundan çıkarak Allah’tan başkası adına kesilen hayvandan başkasını yemenin haram olduğuna dair bir emir bulamıyorum; fakat darda kalan, başkasının payına el uzatmamak ve zaruret miktarını aşmamak üzere bunlardan da yiyebilir.» Doğrusu Rabbin bağışlar ve merhamet eder.” (En’am, 6/145)
Burada sadece etinin pis olduğuna değinilmiş, kıl ve deriye haram demek ayete ekleme yapmak oluyor. Siz yinede içinizin rahat etmesi açısından daha farklı kaynaklara da danışın derim.
"Domuz kılı fırça caiz mi" diye bir arama yaparsanız birçok konu çıkacaktır.
Bi hocanın araştırması zamanla bakteri topladığı, yani yine domuzluğunu yaptığı yönünde. Ama bir daha bakim araştırayım. Cevabı burda yazcam inş.
Yorumları: 132
Konuları: 5
FS 24mm
Tabac stick sabun
Coolcut + Polsilver SI
iki perde wtg ,dudak üstü ufak bir çizgi ve birkaç noktada tahriş ile tıraşı sonlandırdım.Nazar boncukları haricinde gayet keyifli ve yakın bir tıraş oldu.Tıraş sonrası nemlendirici ihtiyacı da hissetmedim. tek eksik kalan.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Lijun 24mm
Proraso
Muhle R89
Bic Chrome
Geo F. Trumper Coral Skin Food
Daha önceki traşlarıma nazaran tahrişsiz geçti, boyun bölgemde noktasal kızarıklık ve 2 tane noktasal kanama oldu. Biraz daha iyi hazırlandım galiba traş öncesi.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Lijun 24 mm
Feather Jilet
EJ DE89 Barley
Proraso Yeşil
Paşabahçe iğde
L'occitane Cade Balsam
Ali Bıyıklı Şap
Bu jilet gerçekten efsane iki perdede muazzam bir tıraş verdi. Tek perde bile yeterliydi ancak rötuş yapmak yerine bir perde daha tıraş olmayı tercih ettim.
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 32
Konuları: 1
derby sabun, wilkinson pure badger, swing alet, polsilver sı, guccı pour homme
derby sabunun köpürmesi güzel ve kalıcı, nemlendirme iyi, kokusu hoş, fiyatı uygun, e daha ne olsun..
wilkinson pure badger, eh işte, koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi.
swing agresif bir alet, usturanın yakın akrabası sayılır. fakat dengeli ve kullanımı konforlu.
|