Yorumları: 122
Konuları: 8
(06/01/2017, Saat: 18:04)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @harveyspecter komşum camda kedi var kedi sıhhatler olsun.
Not : bulgur - buğday koymayalı unutmayalım kanatlı dostlara .
Kedidir o kedi
Teşekkür ederim Komşum. Geçen pirinç bırakmıştım, geriye bir tane bile bırakmamışlar...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 814
Konuları: 1
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 372
Konuları: 5
Makine:feather popular
Fırça:Mühle black fibre
Sabun:arko stik
Aftershave:444 balm/4711 ice cool/old spice classic
Yorumları: 983
Konuları: 10
(06/01/2017, Saat: 09:17)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(06/01/2017, Saat: 09:16)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun herkese
Teşekkürler üstadım, size de sıhhatler olsun.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 1,050
@harveyspecter ve @neoromancer komşularımın verdiği destekle biraz birşeyler yapmaya çalıştım
@harveyspecter ve @neoromancer komşularımın verdiği destekle biraz birşeyler yapmaya çalıştım
(07/01/2017, Saat: 11:53)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @harveyspecter ve @neoromancer komşularımın verdiği destekle biraz birşeyler yapmaya çalıştım
Hocam brut dominant losyon nasıl memnunmusun? Bende almayı düşünüyorum da.
Yorumları: 122
Konuları: 8
(07/01/2017, Saat: 11:53)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @harveyspecter ve @neoromancer komşularımın verdiği destekle biraz birşeyler yapmaya çalıştım
Komşum nefis bir fotoğraf olmuş. Tasa bayıldım. Sıhhatler olsun! Devamını bekliyoruz...
Bol köpüklü tıraşlar! Mutlu haftasonları!
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@harveyspecter komşum çok teşekkür ederim. bakır bir kap ve köpürtme için çok başarılı ama her kullanımdan sonra iyice kurulamak lazım, çünkü hemen kararıyor.
@mkeskus komşum ben çok başarılı buldum. Forum organizasyonunda hediye olarak geldi. Alkol içerikli olmasına rağmen çok yakmıyor, tabi bu biraz da tahriş olup olmamasına bağlı. Kokusu parfüm gibi ve çok kalıcı. Beş gündür kullanıyorum ve parfüm kullanmayı kestim. Akşam olmasına rağmen hala alttan kokusunu alabiliyorum. Balsam kullandığım için cildi kurutma konusunda yorum yapamayacağım. Yaz kış kullanılabilecek bir kokusu var. Tekrar alır mıyım kesinlikle alırım
Herkese sıhhatler olsun, iyi haftasonları.
(07/01/2017, Saat: 15:48)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @harveyspecter komşum çok teşekkür ederim. bakır bir kap ve köpürtme için çok başarılı ama her kullanımdan sonra iyice kurulamak lazım, çünkü hemen kararıyor.
@mkeskus komşum ben çok başarılı buldum. Forum organizasyonunda hediye olarak geldi. Alkol içerikli olmasına rağmen çok yakmıyor, tabi bu biraz da tahriş olup olmamasına bağlı. Kokusu parfüm gibi ve çok kalıcı. Beş gündür kullanıyorum ve parfüm kullanmayı kestim. Akşam olmasına rağmen hala alttan kokusunu alabiliyorum. Balsam kullandığım için cildi kurutma konusunda yorum yapamayacağım. Yaz kış kullanılabilecek bir kokusu var. Tekrar alır mıyım kesinlikle alırım
Herkese sıhhatler olsun, iyi haftasonları.
Yorumunuz için teşekkürler. Bende alacağım o zaman. Zira parfüm gibi kokan losyonlar hep ilgimi çekmiştir.
Sıhhatler olsun.