(27/01/2017, Saat: 17:43)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Nani Kuş Hocam öncelikle sıhhatler olsun.Güzel bir fotoğraf olmuş.Kullandığınız aletin ismi nedir ve nasıl bir jilet kullanılıyor?Beni bir aydınlatırsanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komşum selamlar kullandığım makina kingcobra se . Se jiletler ile kullanılmakta . Kafa yapısı de makinalardan büyük böylelikle tıraş daha kısa sürmekte . De jiletler gibi çok geniş yelpazede jiletleri Yok . İki firma var biri feather diğeri de Kai .
Kingcobra Classiccobra dan biraz agresif olduğu söylenmekte . Benim açımdan king cobra cildinize sakalınıza uygun jileti bulduktan sonra vazgeçilmesiniz olur. Se jiletler pahalı gibi görünsede tek jilet ile ortalama 5 tıraş rahat çıkıyor kimisi 10 tıraş bile çıkarıyor benim ki 6-7 tıra . Makinayı kullanırken de elerdeki gibi açı olayınız Yok makina 35-40 derecelik açıda bir kafası var . Bundan dolayı makinayı ilk kullanımınızda yabancılık çekmiyorsunuz aksine sanki yıllardır cobra ile tıraş oluyormuşsunuz etkisi bırakıyor .
Ayrıca king cobra iki versiyondur
1.pkg dediğimiz toplam 5 parça sökülebiliyor . Buradaki amaç farklı saplar ile kullanabilmek örneğin jurgen hempel saplar ile .
2.the king cobra Classic toplam üç parçaya bölünebilmekte farklı saplar ile kullanabilmek için uygun setiskur bulmak yada yaptırmak zorundasınız .
Bunun dışında başka farkları Yok tıraş kesim hissiyatları ve ağırlık dengeleri aynı.
Bir de bunlardan ayrı biraz mild olan ilk üretim Classiccobra var
@serjames komşum bizimki amatör çekim cep telefonun limitlerini zorluyoruz . Diğer türlü bir tarafı net bir tarafı bulanık çekebilmek için Nikon şart .