20/01/2018, Saat: 11:27
(Son Düzenleme: 21/01/2018, Saat: 01:06, Düzenleyen: Ümit Bilgi.)
Aliço, DeaKeN Komşum Teşekkür ederim .
pilotic komşum Bravo!,
Bristol Beaufighter in TFX diye bir varyantının 1:72 ölçekli kiti .
Rapiralar nerede ise 17-18 yıllık ve inanılmaz randıman aldığım için kullanıyorum ama bitmek üzereler son 7-8 adet .
Sakal yağını tıraştan 10 dk önce yüzüme masajla yedirerek kullanıyorum, en kör jiletlerde bile bana rahatlık sağladı şimdiye kadar. "Tıraş öncesi sakallarınızı yumuşatmak için kullanabilirsiniz" yazısını görünce denemek istedim.
İçinde jojoba yağı falan var aklımda kaldığı kadarıyla.
(19/01/2018, Saat: 23:07)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ümit Bilgi uçak nedir? Bristol Beaufighter'a benzetiyorum ama aynısı değil. Bu arada maket çok şık olmuş. Fat boy da yakıyor... Yalnız o Rapira gözümü bu kadar güzelliğin içinde rahatsız etti haberiniz olsun .
Bir de sorum var: Fotoğraftaki sakal yağını ne için kullanıyorsunuz?
pilotic komşum Bravo!,
Bristol Beaufighter in TFX diye bir varyantının 1:72 ölçekli kiti .
Rapiralar nerede ise 17-18 yıllık ve inanılmaz randıman aldığım için kullanıyorum ama bitmek üzereler son 7-8 adet .
Sakal yağını tıraştan 10 dk önce yüzüme masajla yedirerek kullanıyorum, en kör jiletlerde bile bana rahatlık sağladı şimdiye kadar. "Tıraş öncesi sakallarınızı yumuşatmak için kullanabilirsiniz" yazısını görünce denemek istedim.
İçinde jojoba yağı falan var aklımda kaldığı kadarıyla.
"En iyi makine en iyi fotoğrafı çekseydi en iyi daktiloya sahip olan da en iyi romanı yazardı."
Ara Güler.
Ara Güler.