Yorumları: 1,120
Konuları: 22
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 600
Konuları: 5
Jilettir kremdir bir fiyat dönengecidir gidiyor. Burada ucuzdu oradan aldım denildiğinde yadırgandığını bugüne kadar görmedim...
Ne Mustafa kardeşimden ne de Babasından aldığım bir ürünü bir başkasının daha ucuza aldığını duymadım. Toptan satış olur bilemem o farklı bir boyut. Bence bu gayet güven ve insanı mutlu eden bir durum . İşletmenin fiyatlarının şu kurda iken buydu halen böyle yorumlaması da bana düşmez. Olumlu ve memnuniyet verici ticaretinden bahsetmek ise o bir müşterisi olarak bana da düşer ...
Sağlıcakla,
Yorumları: 286
Konuları: 1
(16/11/2017, Saat: 19:45)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jilettir kremdir bir fiyat dönengecidir gidiyor. Burada ucuzdu oradan aldım denildiğinde yadırgandığını bugüne kadar görmedim...
Ne Mustafa kardeşimden ne de Babasından aldığım bir ürünü bir başkasının daha ucuza aldığını duymadım. Toptan satış olur bilemem o farklı bir boyut. Bence bu gayet güven ve insanı mutlu eden bir durum . İşletmenin fiyatlarının şu kurda iken buydu halen böyle yorumlaması da bana düşmez. Olumlu ve memnuniyet verici ticaretinden bahsetmek ise o bir müşterisi olarak bana da düşer ...
Sağlıcakla,
+100
Yorumları: 75
Konuları: 2
(16/11/2017, Saat: 18:59)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Estağfirullah , latifeli mesaj yazdım sadece.Klavye dilinde hisler karşı tarafa net aktarılamayabiliyor ama bunun önemi yok , burası forum, sinir stres yapmayız , kafaya takmayız .
Ayağınıza sağlık , umarım aldıklarınız nokta atışı olmuştur
Ne istedigimi bilerek geldim, aldim cokta memnunum. Bu urunleri bizler icin bulundurdugunuz icin tesekkur ederim @impaticaret
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Bakıyorum amazon fiyatı 18usd
https://www.amazon.com/Cyril-Salter-Indi...l+R+Salter
baska yerlere bakınca fiyat+-3 dolar oynuyor. Gonderi ucretini vs. ekle, kendin getirmeye calıssan (ithalat vergisi vs. hic saymıyorum) en asagı ama en asagı 20usd. Bugunki kurla 77TL.
Kabaca hesap ile 50TL lik impa fiyatı ile 77TL lik normal yurt dısı fiyatını dusununce %16 degil %28 indirim yazması lazımdı Mustafa beyin.
Dost acı soyler, Mustafa bey hatalı burada kusura bakmayın.
Yorumları: 75
Konuları: 2
Yorumları: 600
Konuları: 5
Yorumları: 48
Simpson's krem çeşitleri diğer konuda yazan ikisi mi hala?
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(18/11/2017, Saat: 14:43)Testosteron Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Simpson's krem çeşitleri diğer konuda yazan ikisi mi hala?
Merhabalar.
Şuanda lavanta&vetiver var.
Hoşgeldiniz buarada
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 48
Saolun Mustafa Bey biraz alışverişim olacak sizden de bir tek tıraş kremimine karar veremedim.
TOBS lar ayarında onlardan farklı ne alayım arkadaşlar vetiverli Simpsonsa ya seversin ya nefret edersin deniliyor.