Yorumları: 655
Konuları: 6
Keşke Saponificio sabunu hiç kullanmamış olsaydım, ondan bu yana her sabun güzel koksun istiyorum
bundada colonia yazınca acaba; dedim, o yüzden kokusunu merak ediyordum. Gerçi Mustafa beyde biraz tarif etmişti. Sağolun komşum.
Yorumları: 84
Konuları: 1
(05/01/2019, Saat: 00:49)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keşke Saponificio sabunu hiç kullanmamış olsaydım, ondan bu yana her sabun güzel koksun istiyorum bundada colonia yazınca acaba; dedim, o yüzden kokusunu merak ediyordum. Gerçi Mustafa beyde biraz tarif etmişti. Sağolun komşum.
Komşum Saponificio nun hangi modelinin kokusu sizin beğendiğiniz ?
Bu markayı tecrübe etmek istiyorum ama model seçemedim , tavsiyeniz ne olurdu .
Yorumları: 78
(04/01/2019, Saat: 17:43)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yeni yılın ilk tıraşı keyifli geçti...yeni yılın hepimize tüm dünyaya Barış sağlık huzur ve bilinçli hamlelerle kötü gidişatlara müdahale etme yeteneği getirmesini diliyorum...Herkese Sıhhatler olsun
@neoromancer üstadım saygılar, fotoğraflarınızın her birini her anlamda çok beğendiğimi belirtmiştim tekrar etmek isterim ama bu cevabı yazma sebebim “bilinçli hamlelerle kötü gidişatlara müdahale etme yeteneği” dileğini okuyunca üstadıma tekrar saygılarımı iletmek istedim. Hem bireysel hem de toplumsal anlamda nokta atışı bir dilek...
Bütün komşularıma mutlu, huzurlu ve iyi yıllar dilerim...
Be A Gentleman...
Yorumları: 259
Konuları: 3
05/01/2019, Saat: 02:23
(Son Düzenleme: 05/01/2019, Saat: 02:24, Düzenleyen: Southwestern.)
@ArdıçKatranı komsum, ben de bu fircayi almayi dusunuyorum, Aliexpress'ten mi ismarladiniz?
@SirinBaba komşum Stella Alpina bendeki, alırken Sv nin bir çok modelini kokladım en çok bu hoşuma gitti
diğer modellerinde koku olarak kesinlikle alıcısını üzmeyeceğini tahmin ediyorum. Özellikle benim fikrimi sorarsanız Stella, veya sabunun kokusuda balmı gibiyse 70. Yıl.
Neymiş efendim; sabun iyide olsa bir günlük sakala R41 ve Bic jiletle dalmamak lazımmış, öğrenmiş olduk. Neyse sabaha kadar normale döner
Cümleten sıhhatler olsun dostlar.
Yorumları: 78
05/01/2019, Saat: 03:19
(Son Düzenleme: 05/01/2019, Saat: 03:24, Düzenleyen: ouz7.
Sebep: imla
)
Sabah tıraşı hazırlığı...
@mertsel üstadın scuttle’ı bir sekilde hediye geldi, tıpası mevcut olmasa da peceteden gecici tıpayla cumartesi tırası icin kullaniyorum sorun olmuyor
(tobs sandalwood sıcak köpük ile banyo neredeyse 3 gun sandal agacı kokuyor)
Kenneth Cole signature after shave balm yaz kış farketmeden başarılı bir şekilde görevini yerine getirirken parfümü ile birlikte kullanildiginda bir ingiliz centilmeni havasi estiriyor...
Bütün komşularıma keyifli tıraşlar...
Be A Gentleman...
Yorumları: 554
(05/01/2019, Saat: 01:22)SirinBaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum Saponificio nun hangi modelinin kokusu sizin beğendiğiniz ?
Bu markayı tecrübe etmek istiyorum ama model seçemedim , tavsiyeniz ne olurdu .
Benim onerimde hem koku hemde bi tik daha iyi performansindan oturu 70. Yil komsum. Almisken aftershave ini de almayi unutma. Gercekten cok iyi bir takim.
Yorumları: 226
Herkese saglikli ve mutlu bir haftasonu dilerim.
Yorumları: 31
Konuları: 0
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi