Yorumları: 162
Konuları: 0
Tchibo gayet guzeldi gecen alirken bakmistim ancak daha makul fiyatli bir semsiye bakanlar rossmandakilerede bir gozatsinlar derim
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
Konu hortladığına göre ülke genelinde yağışlar başlamış
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 162
Konuları: 0
(03/10/2013, Saat: 11:52)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu hortladığına göre ülke genelinde yağışlar başlamış
Az daha zorlasa kara donecek
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
Yorumları: 368
Konuları: 4
Konuyu tekrar hortlatayım
Tahtakalede tavsiye edebilceğiniz bir yer var mı ? Son gittiğimde etrafta çok şemsiye gördüm ama kalitesine güvenemedim...
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Yorumları: 639
Konuları: 2
Celal Birsen diyorum. Ucuzlardan da Rubenis.
Celal birasenin alt markası rainbow marka şemsiye vardı ykm de satılırdı. Benim için lanetli marka oldu 3 kere aldım üçünde de eskitemeden kaybettim
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Celal Birsen birkaç yıl önce üretimi durdurup fabrikayi kapattı maalesef.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(03/01/2015, Saat: 23:06)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Celal Birsen birkaç yıl önce üretimi durdurup fabrikayi kapattı maalesef.
E normaldir bizde biri çıkar çok kaliteli bir iş ve ona göre fiyat koyar belli bir kısım alır diğerleride canım şemsiyeye o kadar para verilirmi der gider 5 tl ye yoldan alır sonra Celal Birsen de kapatır. Bizler ülkede kaliteli sabun yada kolonya yapılsın istiyoruz ama ne kadar alıcısı olur düşünmek lazım üstadım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
(03/01/2015, Saat: 23:50)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: E normaldir bizde biri çıkar çok kaliteli bir iş ve ona göre fiyat koyar belli bir kısım alır diğerleride canım şemsiyeye o kadar para verilirmi der gider 5 tl ye yoldan alır sonra Celal Birsen de kapatır. Bizler ülkede kaliteli sabun yada kolonya yapılsın istiyoruz ama ne kadar alıcısı olur düşünmek lazım üstadım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fabrikanın kapandığını bilmiyordum. Firma sahibinin ani ölümü sonrası kanaklanan bir durum sanırım fabrikanın kapanması...
Yorumları: 557
Konuları: 10
(03/01/2015, Saat: 23:06)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Celal Birsen birkaç yıl önce üretimi durdurup fabrikayi kapattı maalesef.
Benim şemsiye bozuldu tekrar celal birsen alırım diyordum ben de.