Yorumları: 101
Konuları: 9
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
benim de tohumdan yetiştirme bonsailerim vardı elma limon portakal..yaklaşık kırk tane 4 sene boyunca baktım.
eşim napıcan bu kadar bitkiyi dedi taşınırken 35 tanesini attı. sonra şevkim kaçtı sulamayı unuttum bir bir kurudular.
(18/02/2012, Saat: 16:39)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benim de tohumdan yetiştirme bonsailerim vardı elma limon portakal..yaklaşık kırk tane 4 sene boyunca baktım.
eşim napıcan bu kadar bitkiyi dedi taşınırken 35 tanesini attı. sonra şevkim kaçtı sulamayı unuttum bir bir kurudular.
maşallah baya meraklıymışsın bonsaiye. 40 tane ile ticaretini bile yapardın
Mühle R89
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Kendi ektiğim tohumların veya diktiğim fidanların toprakta büyüyüşünü görmek beni çok mutlu ediyor ama tam hobi sayılmaz bu dediğim huzur veriyor sadece. Asıl hobilerim Tatlı su balıkçılığı ve ateşli silahlar.. Ateşli silah tarihçesi ve yüzme de vazgeçilmez tabi(kelebek dalda yüzdüm)
@oner0681 bak zaten bizim oralardasın her ne kadar çinçin ekibi de olsam gelir çekerim kulağını haberin olsun
Cezadan da kurtaramazsın, insanları ve kendini tehlikeye atma lütfen
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 313
Konuları: 12
http://trasklavuzu.blogspot.com/
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
japon acayip bi balık. gözünün içine bakardık, yemine ilacına suyuna dikkat ederdik. bi sabah tık, ters dönmüş
bazısı da hiç bakmaz, senelerce yaşar. enteresan.
(19/02/2012, Saat: 01:28)sifujack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: balıklar 3 ay içindemi öldü . ben görev gereği ek görev olarak 6 ay japon balığı baktım arkadaşımla ama ikimizde tecrübesiz ve bilgisizdik. malzemelerimizde yetersizdi . bazı günler yem vermeyi unuttuk bazı günler ısıtıcıyı çalıştırmayı unuttuk suları buz gibi oldu, sularını düzenli değiştirmeye zamanımız olmazdı ara sıra lağım suyu gibi suda yüzerdi garipler ama şükür ölmediler .japon çok dayanıklı balık derlerdi.
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Arkadaşlar japon balığı dediğiniz şey aslında uçsuz bucaksız bir konu. Japon aslında bir sazan çeşidi çünkü ve bir çok çeşidi var. Soğuksuda gayet iyi yaşarlar dayanıklıdırlar. Mesela bu da bir japon balığı
:
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
Yorumları: 2,008
Konuları: 38