Yorumları: 475
Konuları: 2
Tıraş Aleti: Fatip Grande Açık Tarak (Keşke daha önce alsaymışım)
Fırça: Maseto 26mm Silvertip
Tıraş Kremi: TOBS Avocado, uzun süredir kullanmıyordum. Sebebi neydi ki!
Çok keyifli bir akşam tıraşı oldu, umarım sizin tıraşlarınız da en az benimki kadar zevkli geçer. Herkese sıhhatler olsun.
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 95
Grande' nin agrasiflik boyutu hakkında ne düşündünüz
@Razorlazer üstat günlük traşta çok sert mi.
Yorumları: 475
19/06/2019, Saat: 00:20
(Son Düzenleme: 19/06/2019, Saat: 00:21, Düzenleyen: Razorlazer.)
@blacklesrum, Fatip Grande AT agresif bir alet fakat R41'e göre daha mild ve çok daha konforlu bir tıraş sağlıyor. Ben her gün tıraş olmuyorum fakat iyi ön hazırlık, koruyuculuğu yüksek bir sabun ve size iyi gelen bir jiletle bastırmadan tıraş olursanız günlük tıraşlarda da keyifle kullanacağınıza eminim.
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
Proraso sabunu ilk kullanmaya başladığım zamanlardaki gibi o buram buram gözleri yaşartan ve ferahlatıcı etkisi kalmamış. Performansından hiç bir şey kaybetmedi ama. Yaz süresince bu sabunu bitirmeye kararlıyım sonrasında kremleriyle devam etmeyi düşünüyorum.
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 814
Konuları: 1
(17/06/2019, Saat: 11:41)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın komşum, sıhhatler olsun. Son iki tıraşımda Vergulde Hand Sabun kullandım ve çok memnun kaldım. Doğal olarak Vergulde Hand Balsem'i radarıma aldım. Zahmet olmazsa kısaca Balsem hakkında yorumunuzu paylaşır mısınız? Kruidvat Sensitive Balm (alkol ve parfüm içermiyor) ile karşılaştırılmasını merak ediyorum.
Merhabalar...sorunuzu şimdi gördüm VH sabunu bende denemiştim ama beklediğim performansı alamadım fakat Balsamı gayet iyi hem koruma hem nemlendirme yanısıra uygulama sonrası yağlılık hissi vermemesi nedeniyle beğendiğim bir ürün
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Yorumları: 555
Konuları: 3
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(19/06/2019, Saat: 08:55)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Slim + Nacet güzel kombinasyon, sıhhatler olsun
@Silentsv komşum.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Sıhhatler olsun komşularım. Forumda dikkatimi çekiyor Gillette sarıdan Nacet'e bir dönüş var sanki.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(19/06/2019, Saat: 09:57)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşularım. Forumda dikkatimi çekiyor Gillette sarıdan Nacet'e bir dönüş var sanki.
Dönem dönem yeni jilet furyası oluyor komşum. Usta ilk çıktığında ona da yoğunluk olmuştu. Sonrasında sarı stok olmayınca onu bekledi komşular, şimdi nacet aynı şekilde. Güzel jilet kendisi ona laf yok. Kişisel görüşüm tabii..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...