Yorumları: 1,701
Konuları: 30
(04/08/2019, Saat: 23:44)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komsularima sihhatler olsun. Pazar gecesi ustura tıraşı.
Üstad Focus ile aranız nasıl? Beğendiniz mi?
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 474
Konuları: 3
(05/08/2019, Saat: 01:19)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad Focus ile aranız nasıl? Beğendiniz mi?
Çok güzel Kemal üstadım. Farklı jilet denemeleri yapıyorum agresif jiletlerle daha bir keyifli oluyor. Hafifliği çok hoş. Keşke biraz fiyatı uygun olsa daha çok kullanıcıya ulasabilse. Bu arada jiletli ustura bölümünde aletin konusu yok. Sizin daha üstün deneyiminizle bir inceleme açarsanız müsait olduğunuzda ilerisi içinde güzel bir kaynak olur merak edenler için.
Saygılar.
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 204
Konuları: 5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denizleriniz sakin, pruvanız neta olsun...
Yorumları: 749
Konuları: 10
Günaydın,
Wholly Kaw Merchant of Tobacco ama en son tütün zamlarından sonra
Dükkanda pek tütün kalmamış artık çikolata satıyor. Notalarda tütün ve burbon demiş, ama bence Pelit Spesiyal kutulardaki vişne dolgulu olan çikolata gibi kokuyor. Hatta tıraş olurken eşim kim vişne reçeli yapıyor diye ortalıkta dolanıyordu. Yaqi Moka ise iri ve diri bir fıça, düğümü büyük omurgası sağlam fırça arayanlar kesinlikle denemeli, sapın eldeki hissiyatı da görüntüsü kadar güzel.
Herkese sıhhatler olsun,
Yorumları: 171
Konuları: 1
Tüm komşularıma iyi haftalar dilerim
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..
Yorumları: 587
Konuları: 12
SoCal Hipster in iyice sununa geldim artik. Bitmesi uzuyor ama yenilere de yer acmak lazim. Kokusuyla ve tiras sonrasi hissiyatiyla cok iyi bir urun.
Treed bir iki yerde cekistirse de oldukca konforlu bir tiras verdi. Gunluk kullanima daha uygun olabilir.
Firca arkadasiminin hediye olarak aliexpressten aldigi sapa motherlode knot. Oldukca ince ve yogun kil yapisina sahip severek kullandigim bir knot.
Aftershave
@ozgun41 el emegi goz nuru hermes bulursaniz kacirmayin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Tüm komşulara sıhhatler olsun.
Yorumları: 67
(04/08/2019, Saat: 23:14)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum kremden ne kadar koydunuz fircaya ?
Kasede köpürtme yaptım , miktar olarak 3 nohut tanesi yada 3cmlik bir şerit diyebiliriz
Yorumları: 355
Konuları: 1
Kullandığım Ürünler:
Kruidvat Tıraş Sabunu
Yaqi Ferrari Sentetik Tıraş Fırçası
Rockwell R1 Kelebek Tip Tıraş Aleti
Gillette Super Silver Fransa Üretimi jilet
Gillette Mach3 Balsam
Gillette ArticIce Losyon
Sıhhatler Olsun.
Yorumları: 1,874
05/08/2019, Saat: 13:36
(Son Düzenleme: 05/08/2019, Saat: 13:37, Düzenleyen: batmanforever.)
Birbirinden güzel ürünlerle tıraş olan tüm komşularıma sıhhatler olsun.