Yorumları: 300
Konuları: 1
@Ibra35 , @Sheeplessness Sağolun komşularım. Jilet sizinde bildiğiniz gibi farklı ciltlerde, makinelerde ve sabunlarda farklı reaksiyon gösteriyor. Onun için pek bir şey söylemedim farklı sabun ,makine kombinasyonu yapıp denenmesi gerekiyor
Bu jileti en çok siyah paket zaza platinium benzettim keskinlikleri aynı fakat zaza dan daha konforlu geldi bana. Evet komşum fiyatı uygun kullan at jilet olabilir
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Yorumları: 1,104
Pazar pazar XXXV
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
06/10/2019, Saat: 11:38
(Son Düzenleme: 06/10/2019, Saat: 11:40, Düzenleyen: onurcakmak.)
(06/10/2019, Saat: 11:24)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar pazar XXXV
Sent fr my iPhone using Tapatalk Pro
Sıhhatler olsun komşum. Kullandığınız tıraş aleti nedir acaba ?
Yorumları: 475
Konuları: 2
Keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle...
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Game Changer .84
Gillette 7 O'Clock SP
Mühle Silvertip Fibre 25mm
LEA Classic
Nivea TS Balsam
Osma şap
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Yorumları: 393
Konuları: 0
(06/10/2019, Saat: 11:38)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Kullandığınız tıraş aleti nedir acaba ?
büyük ihtimalle BBS-1,
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Günün tıraşı...
Tüm dostlara sıhhatler olsun...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
de te fabula narratur.!
Yorumları: 355
Kullandığım Ürünler:
Pereira's Aromatherapy Oud (Aktif kömür tozu)
Semogue Taj Karma Kıl tıraş fırçası
Rimei 3 parçalı tıraş aleti
Polsilver Stainless Steel (eski üretim) Jilet
Sebamed Tıraş Sonrası Balsam
Keyifli Tıraşlar
Kullandığım sabun hakkında şu yazı açıklayıcı olmuş;Pereira Shavery , 19. yüzyıla kadar uzanan dünyanın en eski aile geleneklerinden birine devam ediyor. Londra ve Avrupa'dan başarılı bir kimyager olan Jonathan Pereira başladı.
Sonuç, aktif karbon içeren lüks , vegan bir tıraş sabunu . Bu siyah tıraş sabunu , Sümerlerden kaynaklanan ve değerli yağlar ve aktif karbon içeren, dünyanın en eski sabun tarifine dayanmaktadır. Bu arada, yaklaşık 5.000 yıllık temel tarif ve sabun üretiminin temel prensipleri günümüze kadar değişmeden kalmıştır.
Aktif karbonun temizleyici ve detoksifiye edici özellikleri, her tıraşta sağlıklı ve daha iyi bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur. Toksinler bağlanır , akne veya lekeler bir araya getirilir ve pul pul dökülme dahil edilir.
Doğal yağlar ve çok yüksek vegan yağ içeriğinden dolayı Pereira tıraş sabunu, sakal saçınızı yumuşatan , cildi nemlendiren ve mükemmel bir yağlama filmi oluşturan yoğun ve kadifemsi bir köpük oluşturur.