Yorumları: 236
Konuları: 2
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 250
Konuları: 5
Yorumları: 596
Konuları: 1
@kiwi21 komşum geçmiş olsun. Sakallı yüzünüzü görmemiz iyi oldu.Allah kolaylık versin diyorum sanki kıllar yüzünüze rastgele yönlerde dağıtılmış, yerleştirilmiş gibi. Benim sakal çıkışları karmaşık olmadigindan halime şükrettim komşum.Tavsiyeleri dinlerseniz rahat ederseniz geleneksel traş sizin için doğru adres.
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 321
Yasayacak miyim soyleyin a dostlar
Gercekten sakallarin hali icler acisi. Bu arada epey tavsiye alan Gillette'in mavisi disinda sari ve yesilini stoklarda goremedim.
Yesil Astra var. Mavi Astra ile arasinda cok karakter farki var mi?
Yorumları: 73
(27/10/2019, Saat: 18:46)kiwi21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yasayacak miyim soyleyin a dostlar
Gercekten sakallarin hali icler acisi. Bu arada epey tavsiye alan Gillette'in mavisi disinda sari ve yesilini stoklarda goremedim.
Komşum bu sakalın panzehiri r41,
takacaksın keskin jileti, bastırmadan ağır ağır tıraş olacaksın, r41 e boyun eğmeyecek sakal çıkışı ve sakal tanımıyorum. Kolay gelsin.
Yorumları: 73
27/10/2019, Saat: 19:28
(Son Düzenleme: 27/10/2019, Saat: 19:30, Düzenleyen: daghan.)
Kafa Tıraşı
Alet. : Mühle R41
Jilet. : Feather
Sabun : Tabac
Fırça : Yaqi Finest 2 band Badger
Bitiş : Osma Şap ve Proraso pre-shave Sandal Ağacı
Sakal Tıraşı
Alet : Feather Artist Club SS Kamisori
Jilet : Feather SE 50 mm Profosyonel Blade
Sabun : Cella
Fırça : Semouge Mistura Boar and Badger Taj
Bitiş : Osma Şap ve Sudocrem Nemlendirici Krem
Herkese Sıhhatler Olsun.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
27/10/2019, Saat: 20:13
(Son Düzenleme: 27/10/2019, Saat: 20:15, Düzenleyen: mustbe.)
(27/10/2019, Saat: 18:46)kiwi21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yasayacak miyim soyleyin a dostlar
Merhaba Komşum kabaca çizmeye çalıştım idare edin
aşağı yukarı okları takip etmeye çalışın. Kısa kesme hareketi ile ilk perdenizi çıkış yönüne doğru alın. İkinci Perdeyi de aynı şekilde alın. Alışana kadar bu şekil devam ederseniz ileride istediğiniz şekilde kesersiniz bence.
Yorumları: 596
Konuları: 1
Komşum 1 aylık tedavi ancak gün aşırı ve sakal çıkış yönünde iki perde olacak şekilde dozajı da reçeten böyle bence
nivea traş kremi denemediysen tavsiye ederim bana prorasolara göre daha iyi geliyor kayganlığı ve koruyuculuğu.
Senin yerinde olsam alışana kadar sakalları çıkış yönlerine göre ayrı ayrı gruplar ve köpüklerim oraları traş ederim. Her yeri köpüklersen yönleri ayırmak daha zor olur bence.
Jilet olarak gilette tecrübem çok yok ama mavi ve yeşil astra tavsiye ederim.derby ustaya göre daha keskin ve konforlular bence.
Mavi yeşile göre bir tık daha keskin ve konforlu geliyor bana.
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 321