Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(07/11/2019, Saat: 09:26)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Tıraş Aleti: Razorock Game Changer .84
Sabun: Alvarez Gomez
Tıraş Fırçası: Mühle 25mm Silvertip Sentetik
Jilet: Astra Superior Platinum (Yeşil)
Tıraş Sonrası: Osma Şap
Nicki görmesem @batmanforever Volkan abi göndermiş derdim. (:
Tüm komşulara sıhhatler olsun..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(07/11/2019, Saat: 09:49)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nicki görmesem @batmanforever Volkan abi göndermiş derdim. (:
Paylaşımı Volkan abi göndermesede sabunu bana kendisiyolladığı için paylaşımın içine tabiki dahil edebiliriz. Çok güzel bir sabundu tekrar teşekkür ederim @batmanforever Volkan abi
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Game Changer fan klübümüz gün geçtikçe büyüyor
@FearOfATG Caner. En yeni üyemiz
@Sh@dow Doğan, seni de klübümüzde görmek isteriz
Harika bir paylaşım yapmışsın
@Sh@dow Doğan, sıhhatler olsun. Tıraşın kahramanı bence GC, onun olduğu yerde sorun çıkmaz
Bu vesilyle tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Yorumları: 355
Konuları: 1
Kullandığım Ürünler:
Catie's Bubbles Le Piment De La Vie Tıraş Sabunu
Semogue TAJ Karma Kıl Tıraş Fırçası
Haward DE Tıraş Aleti
Polsilver Stainless Blade Eski Üretim
Yves Rocher Tıraş Sonrası Balsam
Sıhhatler Olsun.
Yorumları: 304
Konuları: 4
Arkadaşlar sabundan çok memnun kaldım. Rimei aleti ilk kez denedim, geleneksel tıraşa yeni yeni başlayan birisi olarak memnun kaldım tahrişsiz güzel bir tıraş oldu. Ama ben jiletin kenarlardan taşmasından biraz tedirgin oldum normal bir durum mudur?
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Yorumları: 131
07/11/2019, Saat: 14:11
(Son Düzenleme: 07/11/2019, Saat: 14:17, Düzenleyen: dbkan.)
[/img]
tüm komşularıma sıhhatler olsun
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(07/11/2019, Saat: 14:11)dbkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tüm komşularıma sıhhatler olsun
Sultan tıraşı mı?
Yorumları: 861
Konuları: 27
(23/10/2019, Saat: 23:35)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Köpük biraz sulu gözüküyor fotoğrafta yanılıyor da olabilirim. Bununla birlikte el alışkanlığıyla bastırmış olmanız da muhtemel. Ben geleneksel tıraş konusunda diğer üyeler kadar deneyimli değilim lakin acemi aceminin halinden anlar diyerek yorum yapmak istedim.
Parker hangi karakterde bir makine bilmiyorum lakin bana kalırsa cildinize uyum sağlıyorsa jilet markasını, makineyi bastırma ve açı konusunda biraz el alışkanlığı kazanana kadar değiştirmemek lazım. Ben öyle yapmıştım en azından. Ben genelde jiletleri iki veya üç kez kullanıyorum. Jiletten jiletl de fark ediyor gerçi, perma mesela üçüncü kullanımda can sıkıcı bir hal alıyor ama persona da döndür döndür kullan bir fark hissetmiyorum.
Zamanla cildinizi ve ekipmanı daha iyi tanıyacağınız için pek sorun yaşamayacaksınız aslında.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(07/11/2019, Saat: 14:00)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sabundan çok memnun kaldım. Rimei aleti ilk kez denedim, geleneksel tıraşa yeni yeni başlayan birisi olarak memnun kaldım tahrişsiz güzel bir tıraş oldu. Ama ben jiletin kenarlardan taşmasından biraz tedirgin oldum normal bir durum mudur?
Bir sorun yok komsum, Rimei f/p'da en guzel urunlerden bir tanesidir. Kenarlardan tasmasi normal, urun oyle. Yuma'da benzer bir durum vardir. Boyle bir durumda ozellikle de burun bolgesinde dikkat etmek gerekir, bask birsey yok.
Rimei iyidir
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 696
Konuları: 7
07/11/2019, Saat: 14:43
(Son Düzenleme: 07/11/2019, Saat: 16:42, Düzenleyen: onurcakmak.)
(07/11/2019, Saat: 14:00)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar sabundan çok memnun kaldım. Rimei aleti ilk kez denedim, geleneksel tıraşa yeni yeni başlayan birisi olarak memnun kaldım tahrişsiz güzel bir tıraş oldu. Ama ben jiletin kenarlardan taşmasından biraz tedirgin oldum normal bir durum mudur?
Sıhhatler olsun komşum. Normal, çoğu tıraş aletinde jilet bir miktar dışarı taşar.
Yorumları: 131
(07/11/2019, Saat: 14:41)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sultan tıraşı mı?
aynen komşum