Yorumları: 181
Konuları: 4
(17/12/2019, Saat: 19:56)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun, bende de jaguar 771 var ancak defalarca kullanmama, forumda yer alan break in uygulamalarını bıkmadan usanmadan defalarca yapmama rağmen halen kılları sert ve uçları batar tarzda arkadaşın. Sizdeki jaguarda durum nasıl?
Teşekkürler komşum bu fırça beni break in konusunda baya şaşırttı bir kere köpükledim ve kuruyunca kılların çoğu çatallanmıştı iki üç tıraşa da tam performans vermeye başladı sevdiğim bir fırça oldu batma sorunu da var da abartılı değil bir jaguar fırçamın batıcı kıllarını cımbızla çektiğim için düğüm zarar gördü sürekli kıl döküyor ondan dolayı karışmıyorum buna dipte olanları kesiyorum baya kısa şekilde cımbızla çekmiyorum
HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
U A K
Yorumları: 134
Konuları: 1
(17/12/2019, Saat: 19:56)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun, bende de jaguar 771 var ancak defalarca kullanmama, forumda yer alan break in uygulamalarını bıkmadan usanmadan defalarca yapmama rağmen halen kılları sert ve uçları batar tarzda arkadaşın. Sizdeki jaguarda durum nasıl?
@forevermore07 Komşum bende de 117/11 modeline sahibim baya omurgalı büyük bir model, dediğiniz gibi ilk başlarda biraz sıkıntılar yaşadım fakat son zamanlarda gerçekten baya yumuşadı ve harika köpük veriyor.Sanırım fırçanızın biraz daha break'e ihtiyacı var.
Yorumları: 304
(17/12/2019, Saat: 20:15)Viper Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @forevermore07 Komşum bende de 117/11 modeline sahibim baya omurgalı büyük bir model, dediğiniz gibi ilk başlarda biraz sıkıntılar yaşadım fakat son zamanlarda gerçekten baya yumuşadı ve harika köpük veriyor.Sanırım fırçanızın biraz daha break'e ihtiyacı var.
Batması hariç fırça çok güzel aslında, inanılmaz hızlı ve bol köpük yapıyor, derin kaplarda uzunluğundan dolayı rahat ettiriyor. İnatla break in işlemine devam edeyim o zaman ben
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Yorumları: 14
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 286
Konuları: 2
(17/12/2019, Saat: 20:53)yusufackgz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
pre-shave ürün merak ettiğim bir ürün..etkileri nedir?memnun musunuz?
faydasını görüyor musunuz?
Yorumları: 14
(17/12/2019, Saat: 21:04)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pre-shave ürün merak ettiğim bir ürün..etkileri nedir?memnun musunuz?
faydasını görüyor musunuz?
Islak tıraş İçin gereksiz gibi hissettiriyor, elektrikli tıraş İçin daha uygun. Sakalı yumuşatıyor. Pek faydasını gördüğüm söylenemez.
Yorumları: 696
Konuları: 7
(17/12/2019, Saat: 21:09)yusufackgz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Islak tıraş İçin gereksiz gibi hissettiriyor, elektrikli tıraş İçin daha uygun. Sakalı yumuşatıyor. Pek faydasını gördüğüm söylenemez.
Psikolojik mi bilmiyorum ama kaynaklıkta bariz bir artış oluyor gibime geldi benim. Kayganligini yetersiz bulduğum sabun-krem kullanacaksam o zaman kullanıyorum sadece. Çok büyük bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Yorumları: 286
Konuları: 2
(17/12/2019, Saat: 21:09)yusufackgz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Islak tıraş İçin gereksiz gibi hissettiriyor, elektrikli tıraş İçin daha uygun. Sakalı yumuşatıyor. Pek faydasını gördüğüm söylenemez.
sağolun..bende after shave i var..kokusu güzel ama alkolü fazla bence..yakıyor suratımı :-)
pre-shavi almiyim..gereksiz olacak.
Yorumları: 304
Bu watsonsdaki pre-shave losyonu proraso’nun yeşil traş öncesi kremiyle bir arada sürüp masaj yapınca yüzünüzü buzluğa sokmuş gibi oluyor, prorasonun etkisini ikiyle çarpıyor; sabunu sürüp tıraş olurken dahi alttan alta serin ve çok ferah bi tıraş oluyorsunuz. Denedim oradan biliyorum
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Yorumları: 59