Yorumları: 596
Konuları: 1
(20/12/2019, Saat: 12:49)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle jileti çok beğendim. Piyangodan para çıkarsa stoklayabilirim hazır en iyi anlaştığım jilet olan Derby Premium piyasadan kalkacakken. 24mm Yaqi son zamanlarda rotasyonda en fazla kullandığım fırça oldu ilginç şekilde. Moka gibi kullanırken insana kendisini aristokrat gibi hissettirmiyor ama sağlam bir fırça, sadece yumuşamaya ihtiyacı var hala kılların sanırım porsuk gibi hissedemiyorum. Sabunun kokusu ve köpüğü çok başarılı da nemlendirmesi de keşke biraz daha iyi olsaymış dedirtiyor. Genede o koku için katlanırım...
Herkese iyi tıraşlar.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşum fırça fan knot mu bana bulb gibi gelmedi. Yaqi porsuk fan knot almaya niyetim vardı eger oyleyse sizden yorum alayım ben de yaqi kızılpence 24 mm silvertip kullanıyorum
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 497
Konuları: 8
(20/12/2019, Saat: 13:06)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum fırça fan knot mu bana bulb gibi gelmedi. Yaqi porsuk fan knot almaya niyetim vardı eger oyleyse sizden yorum alayım ben de yaqi kızılpence 24 mm silvertip kullanıyorum
Hocam ben siparişi fan olarak vermedim ama bu geldi. Gerçi bulb değil gibi ama yaqi'nin bu fırçanın görsellerindeki fan knota da benzetemedim ben. Başlarda hayal kırıklığı oldu istemediğim bir ürün mü geldi diye ama sonra uğraşmak istemedim ve kullanmaya başladım.
Ben SV ve Tabac gibi sert sabunlarla da kullanıyorum. Köpük yapma performansını ve yüzde yayılma hissini seviyorum bu fırçanın. Bana kalırsa Moka'dan daha iyi köpük yapıyor mesela tasta. Tek sorun beklediğimden daha sert, batıcı kıllar ama aynı sıkıntıyı Yaqi silvertip fırçada da hissettim. İkisini de 11.11 indirimiyle almıştım. Sanırım biraz daha kullandıkça yola gelir kıllar.
Yani bana sorarsanız tavsiye ederim, ideal tıraş fırçası bana kalırsa.
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
(20/12/2019, Saat: 15:39)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ben siparişi fan olarak vermedim ama bu geldi. Gerçi bulb değil gibi ama yaqi'nin bu fırçanın görsellerindeki fan knota da benzetemedim ben. Başlarda hayal kırıklığı oldu istemediğim bir ürün mü geldi diye ama sonra uğraşmak istemedim ve kullanmaya başladım.
Ben SV ve Tabac gibi sert sabunlarla da kullanıyorum. Köpük yapma performansını ve yüzde yayılma hissini seviyorum bu fırçanın. Bana kalırsa Moka'dan daha iyi köpük yapıyor mesela tasta. Tek sorun beklediğimden daha sert, batıcı kıllar ama aynı sıkıntıyı Yaqi silvertip fırçada da hissettim. İkisini de 11.11 indirimiyle almıştım. Sanırım biraz daha kullandıkça yola gelir kıllar.
Yani bana sorarsanız tavsiye ederim, ideal tıraş fırçası bana kalırsa.
güle güle kullanın komşum. kullandıkça kıl uçları biraz daha yumuşak hale gelir, benim öyle oldu, keyifli tıraşlar dilerim.
Yorumları: 995
Konuları: 24
Nodachi'yi yeni aldim, bugun ilk tirasim. Alet cok etkin ve konforlu.
Aleti edindigime cok memnun oldum.
Sıhhatler olsun
@CK89 cem komşum
Yorumları: 995
Konuları: 24
(21/12/2019, Saat: 01:45)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @CK89 cem komşum
Tesekkurler
Yorumları: 475
Konuları: 2
Herkese sıhhatler olsun. İyi hafta sonları...
Hayat kısa,
Sakallar uzuyor.
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Sıhhatler olsun beyler paylaşımlarınız için teşekkürler...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
21/12/2019, Saat: 13:52
(Son Düzenleme: 21/12/2019, Saat: 13:54, Düzenleyen: -mali.)
Yorumları: 90
Herkesin keyifli hafta sonu tıraşları olsun
Ölmemek elimizde değil ki bizim,
İyi yaşamamak beni tek korkutan.