Yorumları: 779
Konuları: 4
Rocca sentetik
MdC
Parker Variant (ayar 2 de)
Mühle jilet
Soğuk su ve şap
Mont Blanc Legend AS Balm
3 perdede sinekkaydı ve ultra konforlu bir tıraş. Mühle jileti ilk defa beğendim. MdC de scuttle ı beğendi herhalde, Harika iş çıkardı. Bu ukala arkadaş ilgi ve sabır istiyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 655
Konuları: 6
@tarkaner sıhhatler olsun abi, o sabunun derdi bence kabıyla. Çıkar beni bunun içinden diyor
Yorumları: 320
Konuları: 6
(13/01/2020, Saat: 09:19)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @tarkaner sıhhatler olsun abi, o sabunun derdi bence kabıyla. Çıkar beni bunun içinden diyor
+1
Yorumları: 74
Konuları: 1
Herkese keyifli haftalar
Yorumları: 7
Konuları: 0
iyi haftalar olsun
Yorumları: 749
Konuları: 10
Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
Yorumları: 23
Konuları: 0
Hadi hayırlı tıraşlar beyler,
Yorumları: 143
Konuları: 2
13/01/2020, Saat: 11:39
(Son Düzenleme: 13/01/2020, Saat: 11:40, Düzenleyen: matrakçı.)
Herkese sıhhatler olsun, iyi haftalar dilerim.
Geçen hafta VIP sabunumuzu voskhod jiletle denemiştim, yüzümde -özellikle de bıyık bölgemde- yanma olunca jilet nedeniyle olduğunu düşündüm. Başka tıraşlarda jilet ve sabunu farklı varyasyonlarda denedim. Ortaya çıkan sonuçta maalesef sabun nedeniyle yanma olduğunu anladım. Geçen hafta yanma daha fazlaydı, bugün olduğum tıraşta biraz daha az oldu. Sabunu biraz daha bekletip tekrar deneyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 599
Konuları: 13
(13/01/2020, Saat: 11:39)matrakçı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun, iyi haftalar dilerim.
Geçen hafta VIP sabunumuzu voskhod jiletle denemiştim, yüzümde -özellikle de bıyık bölgemde- yanma olunca jilet nedeniyle olduğunu düşündüm. Başka tıraşlarda jilet ve sabunu farklı varyasyonlarda denedim. Ortaya çıkan sonuçta maalesef sabun nedeniyle yanma olduğunu anladım. Geçen hafta yanma daha fazlaydı, bugün olduğum tıraşta biraz daha az oldu. Sabunu biraz daha bekletip tekrar deneyeceğim.
Dostum sabunları kargolamadan önce10 gün dinlendirdim. Şu anda sizlerdeki en taze sabun 20 Aralık üretimi bence başka bir problem olmalı.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 143
Konuları: 2
(13/01/2020, Saat: 11:48)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum sabunları kargolamadan önce10 gün dinlendirdim. Şu anda sizlerdeki en taze sabun 20 Aralık üretimi bence başka bir problem olmalı.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dinlendirerek gönderdiğinizi daha önce söylediğiniz için ben de farklı fırçalar ve jiletlerle de denedim üstadım, aynı fırça ve jiletlerle de başka sabun/krem kullandım, maalesef VIP kullandığım tıraşlarda yanma oldu. Genel bir sorun olmadığı zaten ortada. Başka komşumdan böyle bir şikayet duymadım. Muhtemelen benim cildimle uyuşma bakımından bir sorun var; ama tekrar kullanacağım