Resim yok ama yeni aldığım iKon x3 slant ile ikinci tıraşımı oldum az önce. Ekipman şöyle:
Tıraş öncesi için sıcak su ve normal şampuan
Sabun: Tobs aloe vera
Fırça: Yaqi Sagrada
Alet: iKon x3 slant
Bıçak: Vokshod
Aftershave: Alum blok sonrasında Penaten krem
Sanırım iKon x3 ile pek anlaşamayacağız
Bıçak olarak keskinliğini gayet iyi bulduğum ama konfor olarak da çok rahat olan, kısaca benim için en mild diyebileceğim Vokshod seçmiştim.
İlk perde sanki kesmiyor gibiydi. Ama ikinci perde yorucu ve tahriş edici oldu. İlk kez Vokshod ile tahriş oldum
belki de ilk perde kesmiyor gibi olunca (her ne kadar bastırmama gibi konulara çoktan alışmış olsam da) bastırmadığımı sandığım halde bastırmış olabilir miyim bilmiyorum.
Kendisine önümüzdeki günlerde birkaç şans daha vereceğim ama pek anlaşabilecek gibi değiliz sanki. Elimdeki en agresif alet diyebileceğim Black Beauty dahi agresif ayarlarda daha rahat tıraş sunuyor sanki. Hayırlısı bakalım
DE89 yerine yeni başlayanlara slant alet önerenler vardı, iyi ki o zaman slant ile başlamamışım, belki ilk tercih için hüsran olup beni yolun başından geri çevirebilirdi
Not: Alet kötü değil ama ben anlaşamadım. Bu tıraş konusu çok kişisel bir şey. Derby Usta jileti çok beğenen de var mesela, benim gibi kendisiyle yolunmuş hissedenler de var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi