Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(23/02/2020, Saat: 17:45)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @Sh@dow doğan, sana da sıhhatler olsun
Tobs Avocado çok sevdiğim bir ürün. Sabunun kokusu harika performansı da üst düzeyde. Volkan abi o zaman senden The body shop maka root hakkında küçük bir bilgilendirme alalım lütfen
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Yorumları: 430
Konuları: 7
(23/02/2020, Saat: 13:40)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi Pazar'lar. Yeni haftaya hazırız. Rocca yine 1. Sınıf iş çıkardı.
Komşum sıhatler olsun, bende R89 ve R41 var ikisinden de memnunum. Rocca almayı düşünüyorum. Huş ağacı kaplamada güzel fakat bir zaman sonra fotoğraflarda rengi soluyor gibi geldi bana. Sizinki gibi siyah sap olanı hoşuma gidiyor. Ama tüm makinelerim hep mühle olacak
Yorumları: 1,051
@Fenotip komşum, Rocca'da takıma girerse 3 çeşit agresiflikte de aletiniz olur. Açıkcası siyahı da, çeliği de, huş'u da güzel. Huş ağacı kullandıkça değişir gibi sanki. Yaşanmışlık kazanır, ruhu olur. Ama siyahın da ayrı bir duruluğu var. Her halükarda güzel alet.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 59
Konuları: 1
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Sendromsuz Pazartesi sponsored by Feather Kamasori
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 995
Konuları: 24
(23/02/2020, Saat: 11:25)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cem bey sıhhatler olsun. rex envoy hakkında bir iki cümle yorum alabilir miyiz
Aleti satin almadim, pass-around aleti.
Envoy gunluk tiras icin cok uygun, etkinligi 3 pass yeterli duzeyde. Konforlu bir alet.
Ama Tatara Nodachi'nin konforu ve etkinligi daha ust duzeyde.
Fiyat olarak birbirlerine yakinlar.
Yorumları: 593
Konuları: 6
(23/02/2020, Saat: 21:07)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleti satin almadim, pass-around aleti.
Envoy gunluk tiras icin cok uygun, etkinligi 3 pass yeterli duzeyde. Konforlu bir alet.
Ama Tatara Nodachi'nin konforu ve etkinligi daha ust duzeyde.
Fiyat olarak birbirlerine yakinlar.
çok teşekkür ederim cem bey.
Yorumları: 644
Haydi hayırlı tıraşlar.. Herkese sıhhatler olsun.
Preshave: Sıcak musluk suyu, Sabun: Tabac original, Alet: Mühle Rocca R96, Fırça: Yaqi karamermer silvertip porsuk, Jilet: Feather, Aftershave: Old Spice Classic losyon, Şap: Osma Allum Block
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
24/02/2020, Saat: 00:21
(Son Düzenleme: 24/02/2020, Saat: 00:23, Düzenleyen: dikdik_s.)
Gece vakti, The dark side gucu ile bir tıras gecti.
İkon DLC slant, Rocnel Titanium sap ile
Delidumrul siparis fırca
CRSW Select Sabun
Feather Siyah jilet
Floid Black
Tişikkirlir Sipirmin.
|