Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(24/09/2020, Saat: 12:04)esox Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @batmanforever
Rica ederim Tayfun Bey, ben sadece vesile oldum. Gillette Fatboy'unuz hayırlı olsun iyi günlerde keyıfle kullanın.
Tesadüf olacak ama dün akşam bende Fatboy'u kullandım
5 ayarda tertemiz bir tıraş elde ettim. Vintage aletler arasında en sevidiğim alettir.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(24/09/2020, Saat: 13:04)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Işıl ışıl o gözler..
Vintage da aradığım iki kriter var komşum. Işıl ışıl ve şıkır şıkır
(24/09/2020, Saat: 13:08)Ali192 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evdeki tıraş aletlerine suyu , tıraş sabununu kesesim geldi .İşin şakası bir yana keyifli tıraşlar komşular.
Daha iyilerine sahip olursunuz inşallah komşum. Zamanla olup gidiyor
Yorumları: 570
Konuları: 2
(24/09/2020, Saat: 14:33)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vintage da aradığım iki kriter var komşum. Işıl ışıl ve şıkır şıkır
Valla komşum bugüne kadar hiç vintage ürün kullanmadım ama insanın bu güzellikleri görüp de kayıtsız kalması gittikçe zorlaşıyor. Bakalım ne kadar dayanabileceğim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 448
Elimde schick krona alet var 1962 yapımı bu zamana kadar kıymetini bilememişim dediğim alet ışıl ışıl,şıkır sınır fear komşumun dediği gibi
bir fatboy'da ilgimi çekmiyor değil hastasiyim vintagelerin ama ayarlı olması ve tto olması içimde ki o ya bozulursa tereddütünü atamıyor,şoylede birşey var kim sağ çıkar yarına bilinmez aslında almalıyım bir tane fatboy
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(24/09/2020, Saat: 14:47)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elimde schick krona alet var 1962 yapımı bu zamana kadar kıymetini bilememişim dediğim alet ışıl ışıl,şıkır sınır fear komşumun dediği gibi bir fatboy'da ilgimi çekmiyor değil hastasiyim vintagelerin ama ayarlı olması ve tto olması içimde ki o ya bozulursa tereddütünü atamıyor,şoylede birşey var kim sağ çıkar yarına bilinmez aslında almalıyım bir tane fatboy
Son cümlede geçen, içindeki sesi dinle komşum içindeki ses al diyorsa al, yakışır sana.
Bazen daha hiç kullanılmamış, yada çok az kullanılmış vintage ürünler görüyorum içim gidiyor. Ama daha elime geçmeyen beklediğim ürünler var. Bu aralar biraz açıldım
beklemedeyim bir süre.
Yorumları: 88
Konuları: 1
Yorumları: 448
(24/09/2020, Saat: 15:03)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son cümlede geçen, içindeki sesi dinle komşum içindeki ses al diyorsa al, yakışır sana.
Bazen daha hiç kullanılmamış, yada çok az kullanılmış vintage ürünler görüyorum içim gidiyor. Ama daha elime geçmeyen beklediğim ürünler var. Bu aralar biraz açıldım beklemedeyim bir süre.
Komşum bulması mesele, şimdi paypal vs kullanılıyor olsa bi şekil hallederdik ama bu şartlarda zor gibi
(24/09/2020, Saat: 15:13)Disconnect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ah o son cümledeki içten gelen sesler.Hiç durmuyorlar vede hiç durmayacaklar sanırım
Bitmiyor komşum tutuyorum tutuyorum ama bi yerden sonra gerçekten diyor al ölümlü dünya
Yorumları: 619
Konuları: 8
@"esox" komşum aqua velva losyon kokusu nasıl memnunmusun
Yorumları: 322
Konuları: 1
(24/09/2020, Saat: 12:58)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ufak bir kare resim
O ufak resim buzdağının görünen kısmı komşum.
(24/09/2020, Saat: 18:16)Asktm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O ufak resim buzdağının görünen kısmı komşum.
Valla komşum o zaman forumu komple besler orası
dışardan malzeme almaya gerek yok.