Yorumları: 120
Konuları: 3
@"DeaKeN" @"Soner" @"onur7" @"1905sss"
Değerli komşularım; bu ikea şeffaf camları kapları için paslanmaz çelik diyor ancak sizlere soramadan edemedim: kullanıcı olarak hiç paslanma sıkıntısı çektiniz mi? Kap üzerinde köpürtme yaparak kullanımda özellikle paslanma olur mu diye çekincelerim var.
Yorumları: 921
Konuları: 2
Ben alalı 4 yıldan fazla oldu halen kullanıyorum. Hiçbir sıkımtı yaşamadım ve hiç pas filan da olmadı.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 555
Konuları: 10
(12/12/2020, Saat: 16:16)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Mustafa40" teşekkür ederim. Normal şartlarda tıraş sonrası amaç malum cildi nemlendirmek ve içeriğindeki etken maddelerle de cildi rahatlatıp, onarılma sürecini desteklemek.
Sorduğunuz soru çok varyasyonlu bir soru. Kişiden kişiye ve kullanılan ürün kalitesine göre, cilt tipine göre de değişkenlik gösterir.
Paylaştığım fotoğrafta gördüğünüz tıraş sonrası ürün düşük kaliteli alkollü bir ürün. Bunu balsamın üzerine tatbik ederseniz karma ve kuru ciltli biriyseniz maalesef yanlış bir kullanım şekli olacaktır. Çünkü hali hazırda nemlendirdiğiniz cildin nem oranını tekrar düşürmüş-alkolle stresini arttırmış olacaksınız ki bu istemediğimiz bir durum. Alkolsüz veya nemlendirici etkisi yüksek kaliteli bir tıraş sonrası ürün kullanırsanız o zaman durum değişir.
Özetle cildinize ve ürün içeriğine göre tıraş kolonyası üzerine balsam kullanılabileceği gibi, yine cilt tipinize göre tam tersi kullanım da doğru bir tercih olabilir. Mutlak doğru gibi yazılan reçeteler çok doğru olmuyor.
Detaylı açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim.
Yorumları: 401
Konuları: 40
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 587
Konuları: 12
(12/12/2020, Saat: 13:12)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @osaka23 ve tüm komsularima sihhatler olsun
beni tıraşa çekmeye çalışan paylaşımları görüyor ve arttırıyorum @efrasyab abi sen de bayadır suskunsun etkinlik çok mu yoruyor?
Yorumları: 555
Konuları: 10
@ekindgn Sıhhatler olsun komşum. Alet Rimei mi Baili mi
Yorumları: 861
Konuları: 27
(12/12/2020, Saat: 19:50)Mustafa40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ekindgn Sıhhatler olsun komşum. Alet Rimei mi Baili mi
@Mustafa40 komşum, makina Baili 171, tam anlamiyla Rimei ve ED89 arasi.
Keyifli ve rahat. Ama Haward'in Timor 1354 replikasi daha yakin bir tiras veriyor. Bu makina ise 3 perde de misss gibi. Cok sevdiriyor kendisini.
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 1,874
Cümleten sıhhatler olsun
+ Razorock Game Changer .84
+ Gillette 7 O'Clock Super Platinum
+ Tabac Stick
+ Oumo Manchurian Finest 2 band
+ De Vergulde Hand Losyon
Yorumları: 120