@marv komşum teşekkür ederim
Öncelikle aletin, Futur klonu olan Qshave aletten daha istikrarlı olduğunu belirteyim. Diğeri de alet olarak fena değildi ama jilet tutuşu olarak bir tarafı diğer tarafından daha mild kesim yapıyordu, en azından benim kullandığım iki futur qshave öyle denk gelmişti bana. Üstelik ayar mekanizması bozuluyordu, sağ taraf ile sol taraf tutmuyordu. Epey de uğraştım düzeltmek için, hatta düzelttiğim de oldu ama sonra uğraşmaktan sıkılıp kendi haline bıraktım.
Bu ise, belki de kelebek tipli olmasının da artısıyla, bu problemleri yaşatmıyor. Şu ana kadar 3 veya 4 kez kullandım, o tarz bir sorun yaşamadım. Diğerinin 1'den 6'ya kadar agresiflik ayarı varken, bu 1'den 9'a kadar. Hiç 6. ayardan yukarıya çıkmadım henüz, daha doğrusu cesaret edemedim. Agresiflik olarak, diğeri kadar agresifliği var yine. Jileti yüzde hissettiriyor. Düşük ayarlarda bu azalsa da yine de var. Gillette Nacet, Gillette Silver Blue ve Yeşil Astra ve Gillette O'Clock yeşil ile kombine ettim, hepsiyle de güzel anlaştı.
İzlenimlerim şimdilik böyle, aklıma başka detaylar gelirse karalarım yine bir şeyler
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..