Yorumları: 401
Konuları: 40
(22/02/2021, Saat: 16:13)Hexciter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @taskind senden Tamahagane çelikten bir Iwasaki Kamisori beklerdim. Anladığım kadarıyla ne olduğunu anlamak için Honketsu almışsın. Değerli yorumlarını bekliyorum. Saygılar.
Kamisori usturalar bana göre değil komşum, çok zaman önce ben onu anladım. Sapsız usturaların kullanımını çok seviyorum ancak bu usturalar bildiğiniz gibi asimetrik dizayn edilmiş, iki yüzü farklı ve tıraş olurken zorlanıyorum. Tamagahaneye gelince, Benim elimden geçen usturaların haddi hesabı yok komşum ama bazıları bana uymadığı için bazıları da taliplisi çok olunca satıyorum. Zamanında Iwasaki üretimi tamagahane ustura için Aframestokyoya 680 USD ödedim kargosuyla beraber 720 usdye gelmişti, bir ay sonra Badger blade forumunda birisi yazdı 770 USD ye sattım. Göndermeden önce son bir tıraş olayım dediğimle beraber 3 kere tıraş oldum, keskinmi keskin ama tıraş olurken rahat olmuyordum. Alan şimdi kime istese 850 USD ye satar o kendine yatırım bana ise iyilik yaptı. Dediğim gibi kamisori tipi Sapsız ancak western dizayn (simetrik) usturalarla tıraşı çok seviyorum. Şeklini değiştirip sapsız yaptığım iki solingen usturam var ayrıca şuan yine western tarzı bir kamisori için yurtdışından bir usta ile üretim için görüşüyorum. Ancak ben koleksiyoner değilim kullanıcıyım, zevk vermeyen usturanın markası cinsi benim için önemli olmuyor haliyle. Selamlar
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Yorumları: 18
Konuları: 0
Selamlar Sıhhatler Olsun
Yorumları: 60
Konuları: 1
Herkese keyifli tıraşlar
NX569J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 372
(22/02/2021, Saat: 17:37)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
komşum merhaba vergulde sabun nasıl? merak ettiğim sabun almak yada almamak arasında kararsızım. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
sıhhatler olsun.
Yorumları: 2,422
(23/02/2021, Saat: 09:18)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum merhaba vergulde sabun nasıl? merak ettiğim sabun almak yada almamak arasında kararsızım. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
sıhhatler olsun.
Merhabalar, teşekkür ederim mkeskus komşum.
De Vergulde Hand daha çok klasik kokusu ile öne çıkan bir sabun.
Performans olarak tabac ile cella arasında diyebilirim.
Tek kusuru nemlendirmesi, bir tık daha iyi olabilirdi.
Özetle aldıktan sonra pişman etmeyecek denemeye değer bir ürün.
Yorumları: 861
Konuları: 27
(21/02/2021, Saat: 13:33)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"ekindgn" Ekin hocam sıhhatler olsun. Kullandığınız Fatip açık taraklı Piccolo saplı model. Gentile diye geçen başlık kapalı taraklı ve birkaç sene önce çıkardıkları yeni başlığa verdikleri isim.
@marv komşum bilgilendirme icin tesekkur ederim, haklisiniz. Yanlis eklemisim.
Makinanin cok guzel ve yakin bir tirasi var, kaliteli ve ömürlük bir durusu var. Ben kullanirken cok keyif aliyorum. Bir tek sıkıntısı ertesi gune sakal kalmıyor
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 109
Konuları: 2
sabun, 10 numara 5 yıldız olmuş. cümleten sıhhatler olsun.
Yorumları: 280
Konuları: 3
Sıhhatler olsun ..
Hava atmak için yemek yapılmaz ama yemek yapmak havalı bir iştir
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
(23/02/2021, Saat: 18:40)nicky Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sabun, 10 numara 5 yıldız olmuş. cümleten sıhhatler olsun.
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
@nicky komşum beğenmenize sevindim. İyi günlerde kullanın. Bol ve krema kıvamında köpükleriniz olsun.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.