Yorumları: 492
Konuları: 14
Wilkinson classic ile konforlu traş olamıyorum nedense slimler 9. ayarı bile daha konforlu geliyor. wilkinson de ile bastırırsam tahriş yanma oluyor, bastırmazsam kesmiyor.En iyi kestiği ele geliyor akşama kadar çıkıyor. slim 7. ayar 2 gün sakal ortada yok
tahriş vs yok.
Yorumları: 980
Konuları: 23
Ben de yeri ayrıdır, klasik traşa ilk başlangıcım oldu... Eminönün'den tezgahtan 5'li wilkinson yedek ile almıştım. Sağolsun tezgahtar amca tek tarafı 1 ay kullanırsın demişti jiletin... 17 kullanmadan sonra kesmediğinden nette araştırmaya başlamıştım... acı gerçekle yüzleşmiştim
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 492
Konuları: 14
(05/06/2014, Saat: 09:54)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de yeri ayrıdır, klasik traşa ilk başlangıcım oldu... Eminönün'den tezgahtan 5'li wilkinson yedek ile almıştım. Sağolsun tezgahtar amca tek tarafı 1 ay kullanırsın demişti jiletin... 17 kullanmadan sonra kesmediğinden nette araştırmaya başlamıştım... acı gerçekle yüzleşmiştim
Bir jileti 17 kulllanım nasıl sabrettiniz
feather bile olsa 4 hadi en çok 5 daha fazla tutmam gayette keskindir hala ama artarım direk.
Yorumları: 980
Konuları: 23
Bilmezseniz sabrediyorsunuz sonucta mach 3 lere yillarc sabrettik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 58
Konuları: 3
Cidden m3 ile aylarca tras oldugumu bilirim askerde. Ne aptalmisim.
Yorumları: 455
Konuları: 12
Kusadasi kipa magazasinin kisisel bakim reyonunu hallac pamugu gibi attim ama yok yok yok...
Yorumları: 214
Konuları: 15
Balıkesir Merkez Kipa'da kalan (belki de gelen hepsi olabilir!) 3 taneden 2'sini tanesi 12,95 TL'den aldım, 1 tane de bıraktım, açgözlülük yapmamak için..
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz!" [Konfüçyüs]
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Ankara Metro marketlerde kolaylıkla bulunabiliyor şu sıralar. Ben de Metro'dan aldım 10 TL civarında fiyatı. Gerçekten çok rahat bir tıraş aleti diğerlerini bilmediğim için bana süper geldi. Bu alete denemek için derby extra taktım sakalı çekerek kesti sanki.
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
tatil için yanıma tıraş aleti almamıştım. Bugün tesadüfen ws classic görünce tereddütsüz aldım. yaklaşık üç seneden sonra ilk defa ws kullandım hem de kendi jiletiyle. Yiğidi öldür hakkını ver. Alet 4/4lük. Fiyatı jileti tutuşu ve açısı mükemmel.
Yorumları: 72
Konuları: 3
feather jilet ile mükemmel ikili.