(20/10/2012, Saat: 22:16)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgün sen İstanbulda yaşamıyor musun? Buzla ne alakan var? Bende CAT Alaska modelini kullanıyorum buzda kaydığımı hiç hatırlamıyorum 8 senedir bende. Tek eksi yanı kar suyunu içeri alması.
12 senedir Eskişehirde yaşıyorum
Cat hayatta almam. Yeşil kundura türkiyede üretiyor. Bir modelini almıştım, zerre sıcak tutmuyordu, karda da hiç iyi yol tutmuyor sık sık kayıyordu. Ondan sonra mimberland, buldozer, excavator, cat falan bıraktım piyasa markalarını.
Tam salomondan model beğeniyorum numarası yok. Columbiadan model beğeniyorum piyasada kalmamış. Asolo, bestard, boreal, merrell, garmont vs hepsi vibram taban.
the north face diye bir markanın kışlık kaymaz iddialı fena gözükmeyen botları var ama eksi yorumları columbiadan da vasat bir marka olduğu ve yukarıdaki markalarla alakası olmadığı yönünde. Yurt dışında yaşamak vardı. Parfümünden, tıraş ürününe, elektronik yedek parçalarındna, botlara, hatta enstrüman yapımı için gerekli ağaç çeşitliliğinden aletlerine bu ülkede hiç bir şey bulunmuyor. Her şeyde dışarı bağımlıyız hala türbanla, anayasa ile uğraşıyor adamlar. En sonunda bir tanıdığıma yurt dışından getirteceğim botu o olacak.