27/09/2017, Saat: 03:01
Öncelikle elinize sağlık. Güzel sonuçlar alırsınız umarım.
Köpük bana biraz dazla sulu olmuş gibi geldi.
El Yapımı Tıraş Sabunlarım
|
27/09/2017, Saat: 03:01
Öncelikle elinize sağlık. Güzel sonuçlar alırsınız umarım.
@Efrasyab girişiminiz muhteşem.
Bir sonraki tam boy ürettiminizde her çeşidinden en az birer tane edinmek isterim doğrusu. Bir parti çıktığında mesaj atarsanız sevinirim. Sent from my iPhone using Tapatalk
27/09/2017, Saat: 10:37
@pilotic komşum evet ilk bir iki fırçalamada sulu bir yapısı var. ancak suratta köpürttükçe kalınlaşıyor. içinde ekstra sls/sles olmadığı için köpüğü içine kattığı palm yağı sağlamakta. bir sonraki partiyi yaparken hint yağı ve hindistan cevizi yağı ile köpürtme miktarını arttırmaya çalışacağım. Ama şunu ifade edeyim inanılmaz yakın tıraş hissi yaratıyor.
@kokopelli haberleşiriz komşum...
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
27/09/2017, Saat: 15:00
eline sağlık komşum. hindistan cevizli olanı denemek isterim.
27/09/2017, Saat: 16:12
(26/09/2017, Saat: 09:07)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Efrasyab komşum, sabun işini deneyip de başarılı olan arkadaşımın henüz olmadı. Umarım siz başarılı olursunuz. Sabırsızlıkla bekliyoruz sabunları. Ürün içeriğini de paylaşabilir misiniz? Abi ben de yabancı üreticilerin sabun üretim maaliyetlerinin fazla olduğunu biliyorum ama aynı zamanda kozmetik sektöründe absürd kârların olduğunu de biliyorum. Hem o yüzden, hem de öğrenci olunca bir sabuna o fiyatları vermeyi genelde istemiyorum. Zaten konu sahibi abim de bilgi vermiş, ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım. Keşke yapımı kolay olsaydı demekten başka çare yok. Yurtdışı forumları şu an kontrol etmedim ama aslında sabun üreten herkes başarılı olmuş tüm formülasyonlarını oranları tam vererek yemek tarifi gibi yazsa veya videoya alsa bir nebze bu üretimi yapabilen sayısı artar. Hatta sadece bunun için ayrı alt bölüm açılabilir Geltir'de. Yoksa bu iş biraz simya gibi kalıyor. Formülü bulan gidince formül de gidiyor
27/09/2017, Saat: 20:14
(27/09/2017, Saat: 16:12)Infinitum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben de yabancı üreticilerin sabun üretim maaliyetlerinin fazla olduğunu biliyorum ama aynı zamanda kozmetik sektöründe absürd kârların olduğunu de biliyorum. Hem o yüzden, hem de öğrenci olunca bir sabuna o fiyatları vermeyi genelde istemiyorum. Zaten konu sahibi abim de bilgi vermiş, ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım. Keşke yapımı kolay olsaydı demekten başka çare yok. Merhabalar, Bazı da kendiniz yapacaksanız aşağıdaki site gibi kaynaklar bolca mevcut nette : http://soapcalc.net/calc/soapcalcwp.asp Forum olarak da aşağıdakiler gibi forumlar mevcut : http://www.soapmakingforum.com/ http://www.teachsoap.com/forum/ Sabun yapımı genel olarak zor bir iş hakikaten, yapan herkese saygım sonsuz bu nedenle. Ben şöyle bir araştırıp işin üretici değil yiyici kısmında olmaya karar vermiştim
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
17/11/2017, Saat: 00:30
Değerli komşularım, Uzun zamandır beklediğim hint yağı sonunda geliyor. Haftasonu uretime geciyorum. Olabildigince cok sabun uretmeye calisacagim.
Saygılar...
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
17/11/2017, Saat: 00:40
Aport beklemedeyim.
SeckinB
17/11/2017, Saat: 00:44
Takipteyim.Elinize,emeğinize sağlık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
17/11/2017, Saat: 10:15
Sıradayım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|