Yorumları: 980
Konuları: 23
Cikti ustad cok guzel
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 431
Konuları: 22
@aedan üstadım m200 mavi veya yeşil olsa alın derdim. Çok başarılı gerçekten pelikanlar. Bu arada kırtasiye nerede hocam?
Sent from my iPad using Tapatalk
Esenkent istanbulda hocam. Uzuldum simdi son yesilinben aldim 1 siyah kalmisti ona da bir arkadasimiz mesaj atti
Önemli değil hocam güle güle kullanın
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
04/05/2014, Saat: 17:00
(Son Düzenleme: 04/05/2014, Saat: 17:08, Düzenleyen: linguist.)
@deVille zamanla alışırız evet çok keyifli yazması üstelik neredeyse hiç bastırmadan aşağıdaki sonucu veriyor. Tıpkı tıraş olurken ki bastırmama kuralı gibi
(bu arada kalem markasız ama uç 14K altın. Çizgi kalınlığı 0.3mm den 2,5 mm ye çok yumuşak bir dokunuşla çıkıveriyor. Limiti zorlamadım ama daha da kalın yazmak mümkün gibi)
@linguist hocam ben solağım bana normal uçlarla yazmak problem olmasa da esnek ve italik uçlarla yazmak biraz problem oluyor left oblique uçlar varmıç ama bulması zor. Biraz çalışıp ben de foto ekleyeyim. Selamlar.
Simdilik cocuklarim
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(04/05/2014, Saat: 18:48)deVille Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @linguist hocam ben solağım bana normal uçlarla yazmak problem olmasa da esnek ve italik uçlarla yazmak biraz problem oluyor left oblique uçlar varmıç ama bulması zor. Biraz çalışıp ben de foto ekleyeyim. Selamlar.
İlk Bruce Wills i tepeden (overwriter) gördüğümde çok şaşırmış ve öyle yazmaya çalışmıştım
solakların çeşit çeşit yazma şekilleri varmış her italik her yazım şekline uymuyormuş. Biraz araştırmayla kalem tutuşunuza en uygun oblik kalemi araştırın derim.
Ben eskiden overwriterdım üniversitede değiştirdim zira solak sırada yazabilmem için kolumu aşağıda tutmam gerekiyordu. İyi de oldu. Sadece kesik uçla yazarken overwrite kullanıyorum. Kaweko 1,5 stub bana uyuyor. Ama oblik kalemlerde denemeden almam. Çok riskli ve pahalı lamynin lh ucunu alıp deneyeceğim. Ball point galiba.