Yorumları: 208
Konuları: 4
(22/09/2014, Saat: 12:26)nihilistraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @fasulity sıhhatler olsun, fırçanızı öğrenebilir miyim çok güzel görünüyor.
Komşum fırça LS 28 Silvertip
Şu dünyada yüzlerce ahmak, etek dolusu altın verir de, şeytandan dert satın alır.(Mevlâna)
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Tipsoft Manchurian UltraDense 24/48
@ihtilaf 48mm gayet güzel, çizicilik yok!
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 23
Konuları: 1
İlk geleneksel tıraş denemem. Bu arada fotoğraf karesine girmeyi unutmuş bir de old spice var
Fakat sonuç oldukça tahrişli
Daha ilk deneme olduğu için hoş görüyorum kendimi yarın yeşil astra yerine wilkinson ile deneme yapacağım bakalım. inşallah daha başarılı olurum...
Yorumları: 64
Konuları: 7
Yorumları: 740
Konuları: 26
Yakıyor
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Sıhhatler olsun ekipmanınız çok iyi olduğu için acemiliği çabuk atarsınız
Benim ilk ekipmanım: Yuma/Perma-Sharp/Banat fırça/Arko sabundu. Bir süre idare etmiştim ama Yuma'nın yeri ben de ayrıdır.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
(23/09/2014, Saat: 09:51)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun ekipmanınız çok iyi olduğu için acemiliği çabuk atarsınız Benim ilk ekipmanım: Yuma/Perma-Sharp/Banat fırça/Arko sabundu. Bir süre idare etmiştim ama Yuma'nın yeri ben de ayrıdır.
Size katılıyorum, ilk aletin yeri gercekten bir baska oluyor
ws de'yi ozledigim oluyor ve zaman zaman kullaniyorum. Ilk aldigimda senelerce kullanacagimi düşünüyordum. Ne safmisim
Yorumları: 23
teşekkürler arkadaşlar,
yıllardır mach3 ile kazımaya alıştığımız için biraz elim ayarsız
sanırım fazla baskı yaptım.
ekipmanları biraz araştırarak en uygunlarını bulmaya çalıştım.
fırça gerçekten çok hoşuma gitti, yüzümde gezinirken hiç hissetmiyorum. cella'nın nemlendirmesi çok iyi gerçekten. ilaç kullandığım için cildim çok hassas (roaccutane kullanıyorum) o yüzden bu sabun iyi geldi. edwin jagger de89 barley hakkında pek yorum yapamıyorum çünkü başka makina kullanmadım
jiletler için de bir sample pack almıştım. artık her gün birini deneyeceğim bakalım. old spice a/s ise onu da oldukça beğendim.
şimdiden aklımda tabac ve tods sandalwood sabun ve floid a/s var
ama bir süre eldekilere alışmaya devam şimdiden abartmaya gerek yok.
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Yeni Rimei nin sapi eskisine gore daha agir jilet tutusu cok iyi kaplamasi gayet basarili FIYAT : 4 TL
Keyifli tiraslar
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 76
Şu rimeiden bir ben alıp kullanamadım herhalde. O kadar gezdim, hiçbir yerde denk gelmedi soyka..