Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(10/11/2014, Saat: 02:28)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sabun eskiuye3315 ustadin el yaoimi sabunu devaminin olmamasi cok uzucu ustura icinde theunnamed ustada tekrar tesekkur ederim o bulup cikarmasa elde edilmesi zor bir ustura
Fotograf chinaski hocaya ithaf edilmistir herkese iyi geceler
Sıhhatler olsun error... hocam, bu fotoğrafları görelim ki gözümüz gönlümüz açılsın sabahları
Çok klas bir tıraş olmuş fotoğraftan bile anlaşılıyor.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 773
Konuları: 45
(10/11/2014, Saat: 11:12)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @error... Revedor'un şişesi güzelmiş, ne zaman biter
teşekkür ederim dostum
şişenin şafak karanlık
Sıhhatler olsun error... hocam, bu fotoğrafları görelim ki gözümüz gönlümüz açılsın sabahları
Çok klas bir tıraş olmuş fotoğraftan bile anlaşılıyor.
[/quote]
teşekkür ederim hocam yine geç saatlerde bi traştı ama aceleye getirmeden keyif traşı oldu
Musgo Real kremi çok başarılı buldum. Lanolin, Gliserin ve Mentol gibi çok önemli bileşenleri olduğu için. Performansı harika bir krem; sağladığı kayganlık, koruyuculuk ve nemlendirme çok iyi. Mentollü olmasına karşın çok fazla serinletme etkisi yok.
Tipsoft Premimum Silvertip fırçam ise harika bir fırça, Onur98 hocama teşekkür ediyorum. Yüzde nerdeyse hissedilmiyor ama epey kemikli bir fırça ve masajı harika, kesinlikle yayılmıyor ve dipdiri.
Skin Bracer ise Brut kokusuna mentol eklediğinizi düşünün. Çok yakın bir koku. Yatıştırması iyi, nemlendirme ve koku kalıcılığı için biraz kullanımdan sonra yorum yapabilirim.
- Musgo Real 'Spiced Citrus'
- Tipsoft Premium Silvertip knot
- Heartring-Stosser 5/8
- Skin Bracer TS losyon
Herkese iyi haftalar dilerim.
(10/11/2014, Saat: 11:28)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Musgo Real kremi çok başarılı buldum. Lanolin, Gliserin ve Mentol gibi çok önemli bileşenleri olduğu için. Performansı harika bir krem; sağladığı kayganlık, koruyuculuk ve nemlendirme çok iyi. Mentollü olmasına karşın çok fazla serinletme etkisi yok.
Tipsoft Premimum Silvertip fırçam ise harika bir fırça, Onur98 hocama teşekkür ediyorum. Yüzde nerdeyse hissedilmiyor ama epey kemikli bir fırça ve masajı harika, kesinlikle yayılmıyor ve dipdiri.
Skin Bracer ise Brut kokusuna mentol eklediğinizi düşünün. Çok yakın bir koku. Yatıştırması iyi, nemlendirme ve koku kalıcılığı için biraz kullanımdan sonra yorum yapabilirim.
- Musgo Real 'Spiced Citrus'
- Tipsoft Premium Silvertip knot
- Heartring-Stosser 5/8
- Skin Bracer TS losyon
Herkese iyi haftalar dilerim.
sıhatler olsun scuttle yakıyor bu arada
@error... hocam çok teşekkürler, scuttle tipsol komşumdan. Övgüyü onlar hakediyor
Yorumları: 540
Konuları: 14
Üstadım saat çok zarif ve kaliteli, biraz orta yaş ve üstü saati olsada çok beğendim.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
11/11/2014, Saat: 00:32
(Son Düzenleme: 11/11/2014, Saat: 10:50, Düzenleyen: theunnamed.)
R41'i sevmeye başlıyorum sanki.
Personna benim için +1 puan verebileceğim birşey yapmış. Yeni açtığım bu paketin içinde jiletlerde balmumu yok! Önceki serilerde var diye aklımda kalmış. Kafaya yapışmayan jiletleri daha çok seviyorum.
C&E herzamanki gibi beni tatmin etti.
İmkanınız olursa Nickel'i deneyin, @impaticaret belki vesile olur teminine
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Tipsoft premium silvertip
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 994
Konuları: 18
tabac+ semegou 1470, feather ac dx+pro balde soğuk traş en yakın traşım bundan snra böyle devam