Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(23/11/2014, Saat: 01:08)alpergoren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Facial scrub tam olarak ne ise yariyor
Tepetaklak ile
Öncelikle ölü hücreleri temizliyor. Sonra gözenekleri açıyor ve çıkmakta olan sakalların etrafını temizleyerek daha rahat bir tıraş sağlıyor.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
(23/11/2014, Saat: 21:24)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyrun gelin komşum ustura dünyamıza=) Coolcut 4 veya muadili bir aletle (Parker usturalar veya Bluebeard's Revenge) rahatça başlayabilirsiniz. Sedef/Ali Bıyıklı usturalar jileti güzel tutsada yüklemesi bana çok sıkıntılı geldi. Keyfinize göre bir ustura bulursunuz umarım =)
Hocam ben çok yeniyim. DE89 kullanıyorum. Şimdiden ama jiletli usturalar gıdıklamaya başladı. Top sakalım var. Sakalın çevrelerini ve favorileri düzeltmek için bir Bluebeard's Revenge almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
(24/11/2014, Saat: 00:40)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ben çok yeniyim. DE89 kullanıyorum. Şimdiden ama jiletli usturalar gıdıklamaya başladı. Top sakalım var. Sakalın çevrelerini ve favorileri düzeltmek için bir Bluebeard's Revenge almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Komşum, ben ya hep sakal ya hiç sakal diye düşündüğümden hiç top sakal, keçi sakalı, bıyık falan kullanmadım yani ya kirli sakalla ya bebek poposu gibi gezerim=) Dolayısıyla top sakal düzeltmek için nasıl olur bilemem. Forumda illa bu iş için kullananı vardır sorunuzu cevaplar.
Bluebeard's Revenge ustura bildiğim kadarıyla coolcut 4 ile sap harici aynı keza üreticisi de aynı diye biliyorum. Ben yaklaşık 1 yıldır coolcut 4 kullanıyorum gayet memmunum, tutuşu, ağırlığı, jilet yüklemesi oldukça tatminkar. Bluebeard's Revenge de farklı değildir diye düşünüyorum. Seçim tamamen kozmetik, sizin zevkinize kalmış.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 56
Konuları: 4
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
24/11/2014, Saat: 10:29
(Son Düzenleme: 24/11/2014, Saat: 10:32, Düzenleyen: ckeskin.)
Bugünkü tıraşımda Perma-Sharp'ı 2. defa denedim. Sanırım benim şu anki becerim için biraz fazla keskin bir jilet. Bu denememde ilk seferden daha az tahrişli yine de tahrişli bir tıraş oldu. Diğer taraftan Arko tıraş sabunuyla ilk denememdi. Yumuşak bir sabun olduğundan çok köpürtme sorunum olmadı ama yine de Proraso ve TOBS'un yanında çok zayıf kaldı. Yine de arada bir o berber hissiyatı için kullanılabilir.
- Arko Tıraş Sabunu
- EJ DE89 ve Perma-Sharp Jilet
- EJ Best Badger Fırça
- Zaza Şap Taşı
- Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub
- Hugo Boss Selection Aftershave Balsam
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
EJ Silver,
Shick Inj.
GFT Sandalwood
Rebul Ice
Schick Inj, YUMA ağırlığında ve kartuş konforunda hafif bi alet. Tıraşı oldukça tatminkar. Cary Grantın bi videosu vardı bununla sanırım. Yeni başlayandan master seviyesine kadar ıslak tıraşın hazzını sonuna kadar yaşatır.
Bıyık, favori, top sakal çizmede kontrol, korkusuzca sizde
Fırça en sevdiğim silver ve büyük üstadın elinden çıkma (Lijun üstadım).
GFT zor bi sabundur ıslatıp, arkoyla karıştırmak ve 4 ayrı bakır, gümüş vs. tastan sonra en rahat köpüğü bu gariban kapta oluşturdum
Yorumları: 492
Konuları: 14
(24/11/2014, Saat: 10:29)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugünkü tıraşımda Perma-Sharp'ı 2. defa denedim. Sanırım benim şu anki becerim için biraz fazla keskin bir jilet. Bu denememde ilk seferden daha az tahrişli yine de tahrişli bir tıraş oldu. Diğer taraftan Arko tıraş sabunuyla ilk denememdi. Yumuşak bir sabun olduğundan çok köpürtme sorunum olmadı ama yine de Proraso ve TOBS'un yanında çok zayıf kaldı. Yine de arada bir o berber hissiyatı için kullanılabilir.
- Arko Tıraş Sabunu
- EJ DE89 ve Perma-Sharp Jilet
- EJ Best Badger Fırça
- Zaza Şap Taşı
- Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub
- Hugo Boss Selection Aftershave Balsam Sıhatler olsun hocam, Ej best kullandığınız içinde tahriş olursunuz,Tasta köpük hazırlayıp hiç bastırmadan köpüğü sürün farkı göreceksiniz.
(24/11/2014, Saat: 10:31)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ Silver,
Shick Inj.
GFT Sandalwood
Rebul Ice
Schick Inj, YUMA ağırlığında ve kartuş konforunda hafif bi alet. Tıraşı oldukça tatminkar. Cary Grantın bi videosu vardı bununla sanırım. Yeni başlayandan master seviyesine kadar ıslak tıraşın hazzını sonuna kadar yaşatır.
Bıyık, favori, top sakal çizmede kontrol, korkusuzca sizde
Fırça en sevdiğim silver ve büyük üstadın elinden çıkma (Lijun üstadım).
GFT zor bi sabundur ıslatıp, arkoyla karıştırmak ve 4 ayrı bakır, gümüş vs. tastan sonra en rahat köpüğü bu gariban kapta oluşturdum
sıharler olsun mornetto üstad, hayırlı haftalar
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
(24/11/2014, Saat: 10:41)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhatler olsun hocam, Ej best kullandığınız içinde tahriş olursunuz,Tasta köpük hazırlayıp hiç bastırmadan köpüğü sürün farkı göreceksiniz.
sıharler olsun mornetto üstad, hayırlı haftalar
Varol kardeşim, şu soğuk günlerde birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız.. Sana da iyi ve bol kazançlı bi hafta dilerim
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
|