Yorumları: 980
Konuları: 23
(05/02/2015, Saat: 18:27)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aedan
Üstad hayırdır? Porsuklar geri mi döndü
Sadece sentetik kullanma kararı aldığınızı hatırlıyorum sanki?
Ne yazık ki sentetik sürekli kullanımda tahriş ve kaşıntı yarattı. Evet porsuklara çok üzülüyorum ama gelin görün ki kendimi daha önemli buldum.
Bu arada 3-4 tane porsuğu bağış karşılığı satıp yeniden almak elbette mantıklı bir bütçe hareketi oldu.
Yaşasın kapitalizm
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 965
Konuları: 5
(05/02/2015, Saat: 18:31)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne yazık ki sentetik sürekli kullanımda tahriş ve kaşıntı yarattı. Evet porsuklara çok üzülüyorum ama gelin görün ki kendimi daha önemli buldum.
Bu arada 3-4 tane porsuğu bağış karşılığı satıp yeniden almak elbette mantıklı bir bütçe hareketi oldu.
Yaşasın kapitalizm
sağlık olsun o zaman.
Bağış yapılan kurumlar size minnettardır
Yorumları: 208
Konuları: 3
satılık ilanlarım: http://www.geltir.com/thread-5888.html
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(05/02/2015, Saat: 18:31)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne yazık ki sentetik sürekli kullanımda tahriş ve kaşıntı yarattı. Evet porsuklara çok üzülüyorum ama gelin görün ki kendimi daha önemli buldum.
Yaşasın kapitalizm
Daha iyileri sizin olsun komsum, onurlu bir hareketti bagis karsiligi fircalar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 946
Konuları: 9
Sıhhatler olsun @theunnamed Satılıklarv4 teki ürünler şahaneydi, Pitralon fırsatı kaçtı.
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
06/02/2015, Saat: 00:29
(Son Düzenleme: 06/02/2015, Saat: 00:31, Düzenleyen: OnLyTNT.)
Valobra' nın kokusu müthiş. Sabundan öyle dolgun bir köpük elde edemedim. Zaten sabun kabın içinde oynadığından düzgün de yükleyemedim. Fakat yine de oluşan köpük gayet koruyucu ve kaygandı, üç perdeye yetti. Nemlendirmesi de gayet güzel.
Bıçak olarak Sharp Chromium kullandım. Kesinlikle Maggard gibi yumuşak başlıklarla kullanılacak bir bıçak değil. Tersten takıldı, zorladı biraz. Öte yandan WTG ve XTG ile oldukça konforlu bir bıçak, tıraşı kotardı, tahriş vs yok. Tekrarlayayım keskin değil. Shark Chrome tadı aldım biraz.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Teşekkürler @mavi evet güzel ürünler, hala 3 adet ürün mevcut
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
- Musgo Real 'Spiced Citrus'
- Tipsoft finest
- Bonsa Solingen Extra Hollow
- Proraso balm 'Green Tea & Oatmeal'
Bonsa (Bontgen&Sabin) yurtiçinden aldım. Çok iyi bilenmiş ve çok harika tıraş ediyor. Ölçüsü sanıyorum 11/16 ile 13/16 arasında bir yerlerde. Sheffield çeliği ile Solingen' de ekstra iç bükey olarak taşlanmış. Şakıyarak tıraş ediyor. Kirli ve antika görünümü nedense gözüme hoş geldi bu sabah. Herkese keyifli Cuma lar.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
@Mehmet Kiraz komşum sağolsun onun Kıbrıs'tan getirdiği Speick Active ile tıraş oldum bugün. Hafif turunç tonları olan temiz bir kokusu var ama ben klasik Specik kokusunu da koruyuculuğunu da daha çok seviyorum sanırım.
Bir de @Aleksey sürekli Polsilver dediği için Futur'da bir de deneyeyim dedim. Gerçekten de fena değilmiş. Tavsiye ederim. Sharp Edge gibi suratı götürmeye çalışmadı en azından. Sorunsuz, tahrişsiz bir tıraş oldu.
https://instagram.com/buyukkotukurt/