Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Gem G-Bar
Gem PTFE
Geltir LE
TOBS Avakado
Zaza şap
Floid Vigoroso
Myrsol Emulsion
TOBS Avakado ününü hakeden bir krem doğrusu. Kokusu çok güzel, nemlendirmesi on numara.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 621
Konuları: 6
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 946
Konuları: 9
Ustura ile tıraş uğruna cildini kesip iz kalma ihitmaliyle karşılaşanlara Sezen Aksu'dan geliyor:
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
@mavi komşumun şarkısına kendi adıma bu olaya macera olarak baktığımı ve çok keyif aldığımı belirterek cevap veriyim.
Normalde barley veya wilki ile 3 perdede olduğum tıraşı çelik ustura ile 2 perdede oluyorum, hatta belki aynı sinek kaydı tıraşı vermiyor tersten veya xtg olayına şu an cesaret edemediğim için.
Dikkat ederseniz iz bırakacak keskin çizikler açmak zor, en kotu çizik atıyor. Madecassol+Bepanthol'u zaten eksik etmem masamdan, şimdiye kadar da her çiziği başarıyla geçirdi bu ikili.
L'occitane ürünleri de ustura tıraşının vazgeçilmezi oldu gelir gelmez çünkü splash on bir as yerine gerek verdon as gerek cade balm çok daha stressiz, temiz bir hissiyat bırakıyor cildimde.
İşin eğlencesi nerde derseniz o aleti tutmak, açıyı ayarlamak, cildinizde usturanın keskinliğini hatta kestiği sakalların tek tek sesini duymak harika bir deneyim.
DE'nin yerini alır mı? Günlük tıraş olanlar için çok zor ancak öğrenci adamım, vaktim var, keyfime düşkünüm ve naptığımı biliyorum kendimce. Cildi dinlendirmek için wilkiyi tutuyorum kenarda.
Yorumları: 621
Konuları: 6
Yorumları: 59
Konuları: 4
11/02/2015, Saat: 10:19
(Son Düzenleme: 11/02/2015, Saat: 10:33, Düzenleyen: Seryoga434.)
Thiers İssard Wolf and Sheep
tabac kase sabun
tabac after shave balsam
osma alum block
bepanthol losyon
FS silvertip 24 mm fırça
Yorumları: 226
Konuları: 1
-Derby sabun
-Domuz kili firca
-Tondeo ustura
-Tonde Jilet
-Arko After Shave
Tondeonun 3 ayri cesidi var elimde, hepsiyle ayri ayri tras oldum. ancak bu model digerlerine gore daha yakin tras yapiyor. Anladigim kadariyle diger modeller sac kesiminde kullaniliyor.
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
11/02/2015, Saat: 10:24
(Son Düzenleme: 11/02/2015, Saat: 10:25, Düzenleyen: btoprak.)
Sıhhatler olsun @ayha-al komşum.