Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Biraz sonra Omega'nın incelemesini yayınlayacağım. Artık elimde de tutmam sanırım. Almak isteyen bir komşum olursa çok ucuza satacağım. Belki ben bir türlü gerekli köpüğü hazırlamayı beceremedim. Bu tıraşta da çok az tahriş olmakla birlikte jiletin yüzümde kaymakta sıkıntı yaşadığını hissettim doğrusu. EJ Pre-Shave olmasa hiç keyifli bir tıraş olmayacaktı.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
- De Vergulde Hand sabun
- LS finest fırça
- H. Eicker Heartring 90 ustura
- Proraso AS balm 'Green Tea & Oatmeal'
Vergulde sabun Arko gibi çok kolay köpük yapıyor. Dolgun ve kıvamlı bir köpüğü var. Kayganlık, yastıklama, tıraş esnasında ve sonrasındaki cilt nemlendirme ve rahatlatma ortalamanın üstünde bir sabun. Kokusu ise temiz ve hoş bir koku. Hafif bir koku olduğu için kalıcı olmaz gibi. Üzerine herhangi bir AS/parfüm kullanılabilir. Fiyatı göz önüne alındığında çok başarılı bir ürün. Viyaduk ve ihtilaf a teşekkür ediyorum.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 25
Konuları: 1
Bolzano mu iyi, Feather mı iyi anlamadım? Aslında sakal biraz uzun olunca Bolzano çok daha konforlu, fakat sakal kısa ise Bolzano çekiştiriyor.
Yorumları: 271
Konuları: 4
11/02/2015, Saat: 11:19
(Son Düzenleme: 11/02/2015, Saat: 11:20, Düzenleyen: Hellhound.)
(11/02/2015, Saat: 11:14)edwinsimpson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bolzano mu iyi, Feather mı iyi anlamadım? Aslında sakal biraz uzun olunca Bolzano çok daha konforlu, fakat sakal kısa ise Bolzano çekiştiriyor.
Eau des Baux ve Musc Ravageur vanilya tabanlı yapılarıyla oldukça iyi bir ikili olacaktır. Tebrik ederim edwinsimpson!
gurmekokular
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Edwinsimpson, gercekten harika! Benim de satin aldigim ama daha elime gecmeyen bir Baux balm var, kokusu hakkinda yorum yaparsan sevinirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 342
Konuları: 10
Yorumları: 226
Konuları: 1
(11/02/2015, Saat: 10:24)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun @ayha-al komşum.
çok teşekkür ederim. sayın btoprak
Yorumları: 49
Konuları: 2
[/img]
Yorumları: 621
Konuları: 6
(11/02/2015, Saat: 10:19)Seryoga434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Thiers İssard Wolf and Sheep
tabac kase sabun
tabac after shave balsam
osma alum block
bepanthol losyon
FS silvertip 24 mm fırça
Sıhhatler olsun Seryoga34 komşum, merakımı mazur görün Tabac aftershave balm'ı nereden edindiniz acaba ben İmpa Ticarette bulamamıştım
Yorumları: 59
Konuları: 4
(11/02/2015, Saat: 15:33)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun Seryoga34 komşum, merakımı mazur görün Tabac aftershave balm'ı nereden edindiniz acaba ben İmpa Ticarette bulamamıştım
saol komşum ben impadan aldım 1,5 ayı geçti.başka biryerde de bulunmuyor sanırım.iyi günler