24/08/2012, Saat: 10:16
(24/08/2012, Saat: 02:47)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Victoria Pure Badger( zaten şuan ki tek firçam)
Toobs St.James krem
Merkur Futur
Persona Blue
Zirh Erase Tonic
Loreal Expert Men Balsam
Futur 3'te ilk perde 5'te ikinci perde, Boyun alti batikli ve tahrişli
Boyun altimda 45 farkli yone cikan sakallar ne zaman ihya olucak merak ediyorum, bikkinlik geldi
Biraz surati dinlendirip Ej89 Perma ikilisiyle dalicam, Gene okumazsa Slant veya Open Comb'a gecis yapicam.
Futur sahibi olarak sunlari soyleyebilirim ki sakalin uzun degilse ve gunluk kllanacaksan 1 de kullan cunku 1i bile diger makinelerden agresif. Ayrica bu agresiflik keskin jilet kullanmani zorunlu tutmuyor rapira veya derby kullan. Ben gunluk olarak rapira ve futur kullaniyorum. Benimde boynumun dibinde 5 cmlik bolgede sakallar absurd yonlerde o yuzden buraya kadar duz bir sekilde her sakali sorunsuz aliyorum daha sonra burayi asagidan yukari dogru tersten aliyormuscasina daha rahat aliyorum. Zaman ilerledikce buralarida duz almaya basladim alisiyor cunku artik bunye. Ve buralari alirken bastirmamak adina neredeyse futurun sapinin en altindan tutuyorumki alet zaten agir ve kendi agirligiyla yavas yavas sorunsuz aliyor bu karmasik sakallari. Zamanla makine jilet uyumunu deneme yanilma ile bulursun ama benim gorduklerimi de soyleyeyim. Futuru rapira derby gibi cok kesmeyen jiletlerle ej gibi mild aletlerde keskin astra perma gibi jiletlerle kullan en azindan dene ki makine ve jilet uyumunu kendi cildine gore bulursun. Asla bastirmamani herkes gibi soyleyebilirim ki baslarda basim cok yandi zamanla da cildin alisacagi icin moralini yuksek tut ve koruyuculugu yuksek olan sabunlarla baslarsan daha da iyi olur