Hayıtbükünde ikinci günüm,fotolar google den , foto konusunda tembelim
deniz suyu sıcaklığı harika,akşama doğru dalga ve rüzgar başlıyor,çöplerde sahile geliyor fazla çöp yok yüzerken bir iki naylon poşet gördüm
buranın en güzel yönü fazla talep gören bir yer değil,beyin ütüleyici disko müzikler yok,en güzeli dalga sesi fonda sürekli,insan dan uzak ses den uzak bir tatil için ideal yerlerden biri,tabi biz sezon sonuna doğru geldik,en iyisi böyleymiş,sahiller kalabalık değil ve herşey daha durağan
derby jilet yorumumdan alıntı yapıp tıraşda kullandığım ekipmanı tanıtayım
Tatile gelirken tıraş takımı ve bakımı için ;
nivea krem son 10 yıldır kartuş kullanırken dahi tatillerde kullandığım tıraş kremi,tatil tıraş kremim nivea,sebebi eşim ilk olarak 10 yıl önce avon ürünleri satan bir arkadaşından aldı,bende her sene bir tüp nivea bitirim,elinizle dahi yüzünüzde köpürtürsünüz,köpük koruyuculuk fena değil arkolardan iyi,koku klasik nivea deodorant kokusu,nemlendirme arko moist ten aşağı,hani avrupavari ürün kullanıyorum havalarına girmek için kullanılacak bir ürün
feather popular , slim'in 2.konumuna denk jilet açıklığı var,çok mild uzun süreli ve bol bol tıraş olmak isteyenler için,bastıra bastıra tıraş olursunuz,günün birinde elinize erkek işi bir DE alet geçer 89,slant,slim vs,aynı popular da olduğu gibi bastırırsınız , sonra anlam veremeden erkek işi DE alete kusur bulup yeni jilet ve makine arayışına girersiniz
lijun 22 mm knot finest, tatil için ideal tıraş kreminize laptop pc nizin ekranı ve klavyesi için daha iyisi olamaz,24 mm lik fs den daha gür knot u ve daha sert kıllarıyla,yarı fiyatıyla fs 24 ü evde bıraktırdı,fs taklitse bu da fs in takliti
gelelim jiletlere ,15 gün tatil için bazen gün aşırı tıraş olurum diye,5 er adet astra ve perma aldım,sonra forumda derby sevdalılarının bu jilete ne derece aşık olduğunu bir daha anlamak için akyaka dan 2 kutu derby aldım,kutusu 1 tl fahiş
tıraşdan önce ve sonra deniz suyu cilde ve sakallara hayat veriyor,daha ne söylenebilir
derby keskin bir jilet değil,mild aletlerle epey uğraştırıyor,derby yorumunu ileride yapacağım,şuan tek söyleyebiliceğim yeni başlayanlar,hızlı tıraş olmak isteyenler ve uzun uzun tıraş olmak isteyenler derby kullansın sebebi ;
cilde saplanan bir jilet değil,bence bu artı bir özellik ,mesela shark yada merkur derby sınıfında fakat derby den daha fazla cilde saplanmak istiyor,fakat sakalınız sertse derby sizin setup nızda olmasın
nivea ile 3 perde tıraş traş kremi fena olmasada derby jilete daha yoğun bir krem lazım,sakallar sert jilet mild neyse derby jileti tam tanıyana kadar bu jilet kullanacağım
tahriş yok ,kesik zaten olamaz deryb nin güzel özeliği ve güzelliği
1 perde yukarıdan aşağı
1 perde çeneden kulağa
1 perde yukarıdan aşağı
after shave olarak ege suları