Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
@ihtilaf @btoprak güveninize teşekkür ederim. Ben de taskind ustadima mutesekkirim
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
Ön Hazırlık: Duş
Fırça: Semogue 1305
Tıraş Kremi: Edwin Jagger Lime
Tıraş Makinesi: Merkur Futur
Jilet: Bolzano Superinox
Tıraş Sonrası: Edwin Jagger Lime Aftershave jel
EJ'leri sample olarak almıştım, her ne kadar tıraş kremi ile köpürtmeyi başaramadıysam da (sabun kullanmaya alışık olduğumdan sanırım) koruyucu bir katman oluşturduğunu söyleyebilirim. Tahrişsiz bir tıraş sağladı. Henüz ağaçtan koparılmış limon kokusu var, öyle sentetik değil sanki.
Acta est fabula, plaudite.
Proraso Eucalyptus&Menthol ile ferah bir ön hazırlık,
TOBS Avocado krem,
HMW silvertip fırça,
Punktal 100 ustura,
Gillette Cool Wave ile ferah bir bitiris. Tam bir Pazar keyfi oldu, herkese iyi tatiller.
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Punktal ve HMW, harikalar! Sihhatler olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@Chinaski
Punktal ve HMW konusunda Aleksey'e katılıyorum şahane duruyorlar. Punktal çok nostaljik duruyor özellikle. Yazı tipi, sap tasarımı vs derken şöyle eski marka sabun ve vintage bir fırça ile siyah beyaz veya sarımtırak bir fotoğraf çekilse çok güzel olabilir. HMW ise tıraş fırçasından çok stres dolu anlarda okşanacak ve rahatlanacak bir evcil hayvan gibi duruyor böyle pofidik pofidik
Sıhhatler olsun komşum, sana özendim bende proraso ile bir tıraş olayım bugün.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
(12/04/2015, Saat: 12:14)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Punktal ve HMW, harikalar! Sihhatler olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler Aleksey komşum gerçekten çok harika ikili oldular.
(12/04/2015, Saat: 12:18)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski
Punktal ve HMW konusunda Aleksey'e katılıyorum şahane duruyorlar. Punktal çok nostaljik duruyor özellikle. Yazı tipi, sap tasarımı vs derken şöyle eski marka sabun ve vintage bir fırça ile siyah beyaz veya sarımtırak bir fotoğraf çekilse çok güzel olabilir. HMW ise tıraş fırçasından çok stres dolu anlarda okşanacak ve rahatlanacak bir evcil hayvan gibi duruyor böyle pofidik pofidik
Sıhhatler olsun komşum, sana özendim bende proraso ile bir tıraş olayım bugün.
Teşekkürler @Straht komşum. Punktal çok klas bir ustura yapmış dediğin gibi. Hmw ise tam tarif ettiğin gibi pofuduk bir fırça
Uçlar gel tip, düğüm yoğun, kemikli ama esnek yüzü resmen oksuyor
Bu düğümü herkese tavsiye ederim.
Fotoğraf için dikkate alacağım komşum önerini
Yorumları: 776
Konuları: 8
Sıcak Havlu
TOBS Avocado
Tipsoft PS
Gillette Slim
Polsilver
Şap
Axe Pulse
444
Yorumları: 621
Konuları: 6
12/04/2015, Saat: 12:49
(Son Düzenleme: 12/04/2015, Saat: 12:49, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
Pazar gününün tıraşı ;
Ön Hazırlık : Neutrogena Visibly Clear Maske Ve Yüz Temizleme Jeli İle Yüz Yıkama
Krem : Palmolive Original
Jilet : Perma Sharp
Fırça : Wilkinson Sword Pure Bristle Fırça
Tıraş Sonrası : Crystal Şap + Tabac Original Aftershave + Gillette Hydratant Balm + Bebak Acıbadem Sütü
Bugünkü Tıraşta biraz ''Başlangıç'a geri dönmek'' için jileti Perma Sharp, Kremi ise Palmolive olarak seçtim. Palmolive tam bir köpük bombası fazla büyükçe bir nokta koymamama rağmen köpük patladı. Üç perde sırasıyla WTG + XTG ve ATG ile üç perde sinekkaydırdık yine. Bıyık bölgesinde minik bir kesik hariç bir sorun olmadı. Tıraş sonrasını ise klasik tıraş sonrası ritüelim olan önce şap sonra tabac sonra balm en sonda ek olarak bebak acıbadem sütü kullandım. Kesik olan yere ise şap durdurmadığı için İHA kantaşı kullandım sonrasında ise Bepanthene sürdüm.
Herkese keyifli pazarlar ve sıhhatler olsun