Yorumları: 58
Konuları: 5
(13/04/2015, Saat: 23:53)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu akşamki tıraşımdaki jilet elimdeki 4 değişik SE jiletin sonuncusu olan GEM Carbon Steel'di. Şunu gördüm ki PTFE ve Treet en iyi sonucu verenler. Aynı rotasyonu şimdi bir de MMOC ile yapacağım bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bu arada krem TOBS Avocado. Ne kadar sıkıldıysam artık fotoğrafa bile koymayı unutmuşum.
Cihan hocam şimdiden sıhhatler olsun bir gece tıraşı'da benden;
Speick krem
Progress
Gillette 7 O'Clock(Sarı)
Omega 81052
Crystal şap
Bebak acıbadem sütü
Sonuç tertemiz tıraş bu arada speick kendisine verilen tüm övgüleri hakediyor bu zamana kadar almadığıma pişman oldum.
Köpüğünüz bol olsun.
Yorumları: 621
Konuları: 6
(13/04/2015, Saat: 22:31)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleksey, sihhatler olsun, ne güzel ekipman toplamissin
Gourmet Shaving style !!! Sıhhatler olsun komşum
Yorumları: 621
Konuları: 6
(13/04/2015, Saat: 23:53)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu akşamki tıraşımdaki jilet elimdeki 4 değişik SE jiletin sonuncusu olan GEM Carbon Steel'di. Şunu gördüm ki PTFE ve Treet en iyi sonucu verenler. Aynı rotasyonu şimdi bir de MMOC ile yapacağım bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bu arada krem TOBS Avocado. Ne kadar sıkıldıysam artık fotoğrafa bile koymayı unutmuşum.
cihan komşum sıhhatler olsun detaylı bir yazı isteriz Single Edge jiletlerini deneme ve feedbacklariyle ilgili, kullandığın alet bullet type mı GEM'in ?
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(14/04/2015, Saat: 00:39)bhdr003 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan hocam şimdiden sıhhatler olsun bir gece tıraşı'da benden;
Speick krem
Progress
Gillette 7 O'Clock(Sarı)
Omega 81052
Crystal şap
Bebak acıbadem sütü
Sonuç tertemiz tıraş bu arada speick kendisine verilen tüm övgüleri hakediyor bu zamana kadar almadığıma pişman oldum.
Köpüğünüz bol olsun.
Teşekkür ederim komşum. Size de sıhhatler olsun. Speick gerçekten de harika.
(14/04/2015, Saat: 01:42)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cihan komşum sıhhatler olsun detaylı bir yazı isteriz Single Edge jiletlerini deneme ve feedbacklariyle ilgili, kullandığın alet bullet type mı GEM'in ?
Teşekkürler komşum. Evet kullandığım alet GEM Bullet-tip. Evde bir de MMOC var. Şuan piyasada bulunabilen dört değişik SE jilet var: GEM PTFE, GEM Carbon Steel, GEM Blue Carbon ve Treet. Bunların dördünden de edindim. İncelemeye de başladım. Bu Bullet-tip ile incelediğim son jiletti. Şimdi MMOC'u kullanarak inceleyeceğim ve sonuçları paylaşacağım. Haftada 1-2 SE tıraşı olduğum için incelemeyi tamamlamam bir ayı bulacaktır.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 776
Konuları: 8
Proraso Pre
Proraso Yeşil Krem
Gillette Slim
Polsilver (2)
Tipsoft Manchurian
Şap
Axe Pulse
Proraso Mentollü AS
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
merkur 34c yi risk alarak sabah tıraşımda denedim ve oldukça memnun kaldım. Güzel bir mild alet tabi. R89 ile çok benzer fakat daha affedici gibi geldi. birkaç tıraştan sonra net şekilde belli olur ama ilk tıraşımı sıfır tahrişle olmam beni oldukça memnun etti,hemde sinek kaydı. Herkese sıhhatler olsun...
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
@ts9funk,sıhhatler olsun
Affedici 34,film adı gibi ismi veren bir kartuşi
ManChe
34C kullanınca tıraş sabunu ve kremi gerekmiyor mu
(14/04/2015, Saat: 09:47)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
merkur 34c yi risk alarak sabah tıraşımda denedim ve oldukça memnun kaldım. Güzel bir mild alet tabi. R89 ile çok benzer fakat daha affedici gibi geldi. birkaç tıraştan sonra net şekilde belli olur ama ilk tıraşımı sıfır tahrişle olmam beni oldukça memnun etti,hemde sinek kaydı. Herkese sıhhatler olsun...
Yorumları: 1,205
(14/04/2015, Saat: 10:01)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ts9funk,sıhhatler olsun
Affedici 34,film adı gibi ismi veren bir kartuşi ManChe
34C kullanınca tıraş sabunu ve kremi gerekmiyor mu
Komşum i coloniali mango kullandım ama sabun çok yumuşak olduğundan kabından çıkaramadım,çok güzel sabun ama eriyor resmen.. Sabun da, sonrasındaki tabac da çok güzel. Özellikle kullandığım balmlar arasında en iyisi tabac diyebilirim.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 342
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Gillette Slim
Perma
Gucci Guilty Balm
Semouge SOC II
Vulfix Sandalwood