Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 35
Konuları: 2
@ihtilaf:
Üstad şahane derleme yapmışsın ellerine sağlık. Hepsini inceliyorum.
@Fallschirmjäger:
Bu videoyu izlemiştim ama şimdi daha dikkatli izledim. Arko kısmını kaçırmışım. Tekniği aynen uygulayacağım, teşekkürler.
@mancho:
Hevesimi kırmayın
DE tıraşta kararlıyım. 3 bıçaklı, 5 bıçaklı her tipte aleti senelerce kullandım ama en acemi DE tıraşım bile onlara oranla daha temiz ve keyifli. Canım çok tatlı olmasına rağmen kesiklere aldırmayacak kadar keyif alıyorum. Umarım böyle sürer.
Sizi de tekrar kazanmak lazım
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 276
Konuları: 6
Jiletler takasa girdide makine ne oldu hocam?
EJ Chatsworth & Merkur & TOBS Krem & Speick Balm..
teknikleri anlayıp ,fırça ve sabun konusunu kavrayıp
89 alet alın sonra slim yada progress deneyin
(18/09/2012, Saat: 18:54)AttilaBleda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf:
Üstad şahane derleme yapmışsın ellerine sağlık. Hepsini inceliyorum.
@Fallschirmjäger:
Bu videoyu izlemiştim ama şimdi daha dikkatli izledim. Arko kısmını kaçırmışım. Tekniği aynen uygulayacağım, teşekkürler.
@mancho:
Hevesimi kırmayın DE tıraşta kararlıyım. 3 bıçaklı, 5 bıçaklı her tipte aleti senelerce kullandım ama en acemi DE tıraşım bile onlara oranla daha temiz ve keyifli. Canım çok tatlı olmasına rağmen kesiklere aldırmayacak kadar keyif alıyorum. Umarım böyle sürer.
Sizi de tekrar kazanmak lazım
(18/09/2012, Saat: 19:02)mckorkmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletler takasa girdide makine ne oldu hocam?
R 89 DE aletle kazakların tiftiklerini kesiyor
usturayla da elma soyuyor
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
bir sürü talibi çıktı o makinenin de satmadı hocamız
Yorumları: 276
Konuları: 6
Yakında o konudada bir atılım bekliyoruz. Jiletler gittikten sonra makine ne işe yarayacak
EJ Chatsworth & Merkur & TOBS Krem & Speick Balm..
jiletsiz tıraş oluyor,üstadımız bize özendiği için
ilk önce kartuşla 8 perde tıraş sonra da geleneksel olsun diye DE aletle 2 perde ama tüm teknikleri kullanıyor ; strop BB j hook vs hepsini
(18/09/2012, Saat: 19:15)mckorkmaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yakında o konudada bir atılım bekliyoruz. Jiletler gittikten sonra makine ne işe yarayacak