Yorumları: 619
Konuları: 8
@Nani Kuş tabiki devrim abi geleneksel tıraşda en iyi aletde çıksada yumadan vazgeçemeyen forumda üyelerimiz halen daha aktif orak fanlarıda var tabi koruma barsız kullanıcıları yumayı geçemez ama kafa kafaya gider
Yorumları: 555
Konuları: 10
@jegal Komşum koruma barsız alet kullanmak tehlikeli olmuyor mu?
Yorumları: 619
Konuları: 8
@Mustafa40 El alışması lazım el alıştığında tehlike ortadan kalkıyor koruma barsız hiç kullanmamış biri için tehlikeli ete dalabilir ama yavaş yavaş başlandığında bastırmadan daha sonra ilerleyen zaman içerisinde el alışıyor rahat bir tıraş elde edebiliyorsun sıkıntı edilecek bir problem değil tek perde de işi bitirebiliyorsun bunun dışında seviye atladıkca vucud tıraşlarında da başarı elde etmen mümkün sıfır kesikle işimi çözüyorum burada en önemlisi kafandaki korkuyu,tehlikeyi yenebilmen sen eğer bu tehlikeli şu tehlikeli dersen zaten kendini kesersin bunları düşünmemen lazım ilk etapda seri şekilde olmak mümkün değil ama sonra ki etaplarda süre tuttuğunda ne kadar kısa sürede işini halledebildiğini görüceksin ve inanıyorum jegal haklıymışsın komşum diyeceksin
Yorumları: 555
Konuları: 10
@jegal Teşekkur ederim komşum.
Yorumları: 49
Konuları: 2
Wilkinson tıraş makinesi, 1 defa kullandım. Cella ile birlikte kullanımda gayet iyiydi, açıkçası bu kadar iyi bir tıraş yapacağını ummuyordum.
Yorumları: 389
Konuları: 3
Komşularım WS classic tıraş aleti sapının içindeki metal borunun hangi malzemeden yapıldığını bilen var mı? Ben alüminyum biliyordum ama değilmiş, mıknatıs tutuyor.
Deden gibi tıraş ol.
Yorumları: 8
Konuları: 1
@Poerio Alüminyum pahalı bir malzeme, dökme demir olabilir.
Yorumları: 282
Konuları: 5
Ben bu aleti seyahat tıraş seti olarak kullanıyorum, arko krem ve jaguar fırça ile güzel bir set oldu. Fiyatına göre gayet güzel kesimi var.
Yorumları: 389
Konuları: 3
(11/02/2020, Saat: 18:22)kibağlacı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Poerio Alüminyum pahalı bir malzeme, dökme demir olabilir.
Evet komşum demir olabilir üstünde de kaplama var, nikele benziyor.
Deden gibi tıraş ol.
Yorumları: 161
Konuları: 1
Watsons mağazasında watsons kartı olanlara özel 14.90 TL beşli jilet ile birlikte. Ücretsiz kart çıkarıp alabilirsiniz. Gerçi ben bi müşteri ablaya rica ettim sağolsun onun kartıyla geçirdik kasadan.