02/06/2015, Saat: 16:24
(02/06/2015, Saat: 16:04)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: * Aleksey Sabun
* T&H Wellington Super Badger
* GEM MMOC
* GEM PTFE
3017'de kullandığım PannaCrema hala benden yaklaşık 600 km uzakta olduğu için ve Aleksey komşunun sabunu merak ettiğimden tıraş sonrası hiç bir ürün kullanmadan bu tıraşı oldum. Bence ilk sabun denemesine göre çok başarılı sadece kokusu eksik ki performansı başarılı olduktan sonra koku eklenir Diğer kullandığım sabun ve kremlerle kıyaslarsam sadece PannaCrema ve TOBS buna üstün gelebilir gibi. Üstün gelmek derken öyle aralarında dağlar kadar fark yok, beklememiş sabun olmasından da kaynaklı olabilir. Benim Aleksey Sabunuyla tek sıkıntım cildimde yanma yapması oldu. Aynı problemi PannaCrema ile de yaşıyorum, ilk perde sonrası ikinci perde için sabunun yüzüme uygularken sabun aynı alkol gibi cildimi biraz yakıyor. Öyle çok can yakan veya sinir bozan bir durum değil fakat olmasa daha iyi olur. Sonuç olarak kokulu versiyonu yapılınca alıcağım sabunlar arasına girdi Aleksey Sabun Eline ve emeğine sağlık komşum @Aleksey
Sıhhatler olsun komşum. Aynı yanmayı ben de yaşadım ama çok hafif bir yanma. Sonraki batchlerde toparlandığını tahmin ediyorum. @martin amca olsa da yorumlasa aslında.
https://instagram.com/buyukkotukurt/