25/07/2015, Saat: 18:59
Geneva Cutlery rüzgarı esmeye devam ediyor!! Gene Geneva Cutlery gene harika bir tıraş hem de boyun bölgemde ATG yapmama rağmen. Burdan Chinaski komşuma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Düğün öncesi arkadaşın evinde hızlı bir tıraş oldu. Normalde hiç ATG yapmamama rağmen kızarıklık riskini göze alıp son perdeyi ATG yaptım. Ne bir takılma ne bir çekme çatır çatır sesler eşliğinde bitirdim tıraşımı. Seyehat çantama AS ve şap almayı unutmuşum arkadaşın evinde kolonya aranırken gözüme yıllardır köşede bekleyen boynu bükük Viski şişesi ilişti. Arkadaştan da onayı alınca AS niyetine viski denedim
İsli meşe fıçıda beklemiş isli/ballı bourbon viski önce bir yaktı fakat devamında hızlıca dinginlik getirdi yüzüme. O ballı/isli koku da ekstrası oldu
La Toja sabunu alıp 1-2 defa kullanmıştım. Bu sefer çok hoşuma gitti. Pannacrema veya başka kaliteli sabunların kokusunu ve doğallığını beklemediğiniz sürece köpüğü, nemlendirmesi, koruyuculuğu kısaca performansı bence ortalama üstü. Üzerine bir de neredeyse fırça bile değmeden yaşadığınız köpük patlaması da cabası. Fırça yokken sadece elinizle ovuşturarak bile 1 perde köpük çıkarabiliyorsunuz.
* Semogue 1305
* La Toja Çubuk
* Geneva Cutlery "The Antler" Razor
* Maker's Make Bourbon Viski
Bu tıraştan sonra ucuz viski alıp gliserin ekleyebilirim hem kokusu hazır hem litresi 70-120 lira ile fiyat/performansı zirve.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper