Yorumları: 983
Konuları: 10
Sabah Tıraşı ama ancak vakit bulabildim
Tıraş aleti: Grafco
Jilet: Racer (1)
Sabun: Proraso Yeşil
Fırça: Isana Men Pure Badger
AS: Barbasol Brisk
Proraso yeşil sabunla tıraş olduktan sonra Barbasol after shave'e bayılıyorum. Mentol bombardımanı oluyor ve uzun bir süre serinlik hissiyatı yaşatıyor bu iki ürün Grafco gayet güzel bir tıraş aletiymiş, jilet açıklığı, tutuşu ve eğimi son derece dengeli. Ayarsız progress gibi geldi bana.
Herkese hayırlı tıraşlar.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 27
Konuları: 2
Tıraş aleti: Rimei
Jilet: Balzono
Sabun: Arko
Fırça: OMEGA 11648
AS: Arko tıraş kolonyası
Öncelikle hepinize iyi geceler dilerim. Bir aydır forumu takip ediyorum ve öğrenmeye çalışıyorum hepinize ayrıca teşekkür ederim burada paylaştığınız bilgiler için. Ev arkadaşımla birlikte o jileti değiştirdi astra yeşil ile tıraş oldu. Şuan tahriş veya herhangi bir yanma kesik olmadı. Sadece kolonya çok yaktı ama hemen geçti. Onun dışında arkadaşıma da benim ki gibi basit bir set alacağız ve yavaş yavaş seti iyi parçalarla değiştireceğiz. İlk tıraşım ve ilk mesajım bu ana nasipmiş. Herkese keyifli tıraşlar.
There are some who do not fear death, for they are more afraid of not really living. -Ancient proverb
Yorumları: 1,087
Konuları: 39
https://www.flickr.com/photos/97998395@N05/
https://instagram.com/onuresko/
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
(13/10/2015, Saat: 21:09)goksansan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş aleti: Rimei
Jilet: Balzono
Sabun: Arko
Fırça: OMEGA 11648
AS: Arko tıraş kolonyası
Öncelikle hepinize iyi geceler dilerim. Bir aydır forumu takip ediyorum ve öğrenmeye çalışıyorum hepinize ayrıca teşekkür ederim burada paylaştığınız bilgiler için. Ev arkadaşımla birlikte o jileti değiştirdi astra yeşil ile tıraş oldu. Şuan tahriş veya herhangi bir yanma kesik olmadı. Sadece kolonya çok yaktı ama hemen geçti. Onun dışında arkadaşıma da benim ki gibi basit bir set alacağız ve yavaş yavaş seti iyi parçalarla değiştireceğiz. İlk tıraşım ve ilk mesajım bu ana nasipmiş. Herkese keyifli tıraşlar.
Hoşgeldiniz Kolonyanın yakması normaldir, tıraş olurken elinizden geldiğince bastırmamaya çalışın. Elinizdeki set de fena değil, Bolzano önceden kullandığım jiletti, memnundum da.
İsterseniz tanışma bölümüne bir konu da açın, forumdaki arkadaşlarımız daha rahat görebilir.
Ayrıca sıhhatler olsun
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Herkese hayırlı tıraşlar
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 621
Konuları: 6
(13/10/2015, Saat: 21:11)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
onurstyle üstadım sıhhatler olsun ! Şahane foto !. Sir Irisch Moos'u ne zaman görsem üzülürüm sebebi ise geleneksel tıraşa başlarken cella ile birlikte edinmek istediğim sabunlardandı ve artık üretilmiyor
Yorumları: 281
Konuları: 2
Pre shave, after shave, balm, parfum ve deodorant çeşitleri olan bir markanın tıraş sabunu ürünü olmaması çok entersan. Neden üretimini durdurmuşlar acaba..
Yorumları: 621
Konuları: 6
(13/10/2015, Saat: 20:11)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sabah Tıraşı ama ancak vakit bulabildim
Tıraş aleti: Grafco
Jilet: Racer (1)
Sabun: Proraso Yeşil
Fırça: Isana Men Pure Badger
AS: Barbasol Brisk
Proraso yeşil sabunla tıraş olduktan sonra Barbasol after shave'e bayılıyorum. Mentol bombardımanı oluyor ve uzun bir süre serinlik hissiyatı yaşatıyor bu iki ürün Grafco gayet güzel bir tıraş aletiymiş, jilet açıklığı, tutuşu ve eğimi son derece dengeli. Ayarsız progress gibi geldi bana.
Herkese hayırlı tıraşlar.
recklesstr komşum sıhhatler olsun, bu kış çok soğuk geçecek diyorlar, ne diyorsunuz ? Grafcoyu ilk defa duydum ben incelemesi varmı bilmiyorum yoksa inceleme yapacakmısınız ?
Yorumları: 983
Konuları: 10
(14/10/2015, Saat: 02:32)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: recklesstr komşum sıhhatler olsun, bu kış çok soğuk geçecek diyorlar, ne diyorsunuz ? Grafcoyu ilk defa duydum ben incelemesi varmı bilmiyorum yoksa inceleme yapacakmısınız ?
Teşekkür ederim komşum, soğuk kış günleri için mentole devam diyorum Benimkisi bağımlılık galiba, kışın bile ara ara elim Barbasol ve proraso ikilisine gidiyor, kendimi tutamıyorum
Grafco, Apollo ve Adam's markaları bazı ürünleri Merkur firmasından satın alıp kendi markalarını basıp satan firmalarmış yani aslında teknik olarak eski Merkur tıraş aleti diyebiliriz. Merkur'ün mevcut ürünlerine baktığımda progressten ziyade kafa olarak 33C'nin neredeyse aynısı olduğunu fark ettim, bir ara mini bir inceleme yazarım komşum
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Maggard Razors Sweet Orange Tıraş Öncesi Yağı
Faena Mastic, Rose & Cedarwood Tıraş Sabunu
Plisson Sentetik Fırça
Mühle R89 Tıraş Aleti
Feather Jilet
Hortus Fratris Hammamelis Water
Faena Sandalwood & Myrtle Tıraş Sonrası Kremi
https://instagram.com/buyukkotukurt/
|